DC Magyarország

Minden, ami DC!

BEHARANGOZÓ: ‘The Flash’ és ‘Supergirl’ musical crossover

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egy remek kikapcsolódásnak tűnő eseményre fog sor kerülni, ennek apropóján hoztunk most nektek egy rövid beharangozót. Music Meister (Darren Criss) tegnap már bemutatkozott az acéllánynak, ma este pedig a Föld-1-re érkezik, hogy találkozzon a világ leggyorsabb emberével, majd őt is kábulatba ejtse.

54102-flash-supergirl-musical-crossover-duet.jpg

A “Supergirl” tegnapi részében felvezették a “The Flash” harmadik évadának tizenhetedik, “Duet” című felvonását, az Arrowverzum első musical epizódját, ami rögtön egy crossover is egyben. Az esemény nagy gonosztevője a már fentebb említett, Darren Criss (“Glee – Sztárok leszünk!”) által eljátszott Music Meister, akit a “Batman: A bátor és a vakmerő” rajzfilmsorozatban Neil Patrick Harris szólaltatott meg. A crossover zenés előadásában Grant Gustin, Melissa Benoist, Jesse L. Martin, Victor Garber (aki jelenleg a “Legends of Tomorrow” szereplője), Carlos Valdes, Jeremy Jordan és John Barrowman (az egykori “Arrow” és jelenlegi “Legends of Tomorrow” szereplő) vesz részt, míg David Harewood és Chris Wood nem-énekes vendégszerepben tűnnek fel.

Promóciós képek:

A musical epizód eredeti, soha nem hallott dalokat is tartalmazni fog. Rachel Bloom (a “Crazy Ex-Girlfriend” című, szintén CW sorozat sztárja), valamint Benj Pasek és Justin Paul (“Kaliforniai álom”) írtak zeneszámokat a crossoverhez. Előbbi a “Superfriends” elnevezésű dalt vetette papírra, amit a két főszereplő ad elő, utóbbiak “Runnin’ Home to You” című alkotása pedig Flash magánszáma lesz. “Benj és Justin napjaink legjobb dalírói, és emellett a legkedvesebb emberek, akikkel találkoztunk. Az, hogy közreműködnek a musicalünkben, minden elképzelésünket felülmúlja. Reméljük, mindenki annyira beleszeret majd ezekbe a dalokba, mint mi,” nyilatkozta Andrew Kreisberg executive producer.

Először maga a várva várt musical kapott egy hangulatkeltő plakátot, ám a műsor főbb szereplői azóta már egy-egy saját karakterposzterrel is büszkélkedhetnek:

Az esemény hivatalos szinopszisa szerint “Barry és a csapat meglepődésének ad hangot, amikor Mon-El (Chris Wood) és Hank Henshaw (David Harewood) megérkezik a Földre egy kábult Supergirl (Melissa Benoist) társaságában, akit a Music Meister (Darren Criss) ütött ki. Mivel nem tudják felébreszteni, a Flash csapathoz fordulnak segítségért. Music Meister ekkor elkábítja Flasht is, és a csapat őt sem tudja felébreszteni. Kara és Barry a képességeik nélkül térnek magukhoz egy olyan alternatív valóságban, ahol az élet olyan, mint egy musical, és csak úgy lehet megmenekülni, ha követed a forgatókönyvet, ami persze táncolással és énekléssel jár.”

Candice Patton egy interjú során elárulta, hogy ebben az alternatív világban minden már ismert karakternek egy másik változatát láthatjuk majd. Patton például Millie-t fogja alakítani: “Ő két gengszter pimasz lánya, aki őrülten szerelmes Mon-El karakterébe, akinek a neve Tommy. A szerelmükért harcolnak, mert egyikük családja sem akarja, hogy együtt legyenek.” Millie egy Jesse L. Martin és Victor Garber által játszott meleg pár lánya, míg Tommy édesapját John Barrowman kelti életre.

Az epizódot Dermott Downs rendezte, a történet megírásában pedig Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Aaron Helbing és Todd Helbing működött közre.

Előzetes:

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Írta: Genzo és Ádám

Címkék: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük