DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Black Lightning’: Los Angelesi rapper kapta a negatív főszerepet

Oszd meg a cikket másokkal is:

Marvin “Krondon” Jones III állandó szereplőként csatlakozott a félévadra berendelt “Black Lightning” sorozat első szezonjához, mint a címszereplő képregényekből ismert fő ellenlábasa, Thobias Whale.

A jellemzés szerint Tobias Whale egy albinó afroamerikai férfi, aki a The 100 nevű banda vezére. Azelőtt korrupt politikus volt egészen addig, amíg Alvin Pierce, Jefferson apja le nem kapcsolta. Tobias dühében megölte Alvint, majd az alvilágban talált menedéket. Itt egyre feljebb törekedett, míg végül azzá a bandavezérré vált, akit látni fogunk a sorozatban. De Black Lightning visszatérése arra készteti Tobiast, hogy előbújjon az árnyékból és szembenézzen ádáz ellenfelével, Jefferson Pierce-szel vagyis Black Lightninggal.

“Krondon már a szereplőválogatáson elnyerte a figyelmemet. Nagyszerű lesz Tobiasként! Az autentikus utcai érzékenysége és az éles látó intelligenciája tökéletesen passzol Tobias karakterivéhez,” mondta Salim Akil showrunner. “Arról nem is beszélve, hogy a fizikai tűrőképessége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez a sorozat izgalmas és egyedi legyen”

Fogalmazzátok meg a castingról alkotott véleményeteket hozzászólásban!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük