DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Legends of Tomorrow sorozatból ismert Beebo animált karácsonyi különkiadást kap

Oszd meg a cikket másokkal is:

Beebo, a Legends of Tomorrow népszerű figurája saját karácsonyi különkiadást kap Beebo Saves Christmas címen. Az egyórás animációs filmben a narrátori szerepet Victor Garber tölti be, aki korábban Firestorm egyik felét, Martin Steint keltette életre az Arrowverzumban.

Beebo egy aranyos játékfigura, aki a Legends of Tomorrow harmadik évadában tűnt fel először, az etap fináléjában pedig óriási méretben is láthattuk a karaktert.

A különkiadás története szerint egy megszállottan precíz manó, Sprinkles (Chris Kattan) úgy véli, a karácsony jobban működne a Télapó nélkül, ez pedig arra ösztönzi Beebót és mókás nevű barátait, hogy elutazzanak az Északi sarkra.

Garber mellett olyan színészek járulnak hozzá a hangjukkal a produkcióhoz, mint Ben Diskin (Beebo), Kimiko Glenn (Tweebo), Yvette Nicole Brown (Turbo), Keith Ferguson (Fleabo) és Ernie Hudson, mint a Télapó.

A veterán Legends-író Matthew Maala Kevin Shinick (Pókember) közreműködésével jegyzi a forgatókönyvet. Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden, Phil Klemmer, Grainne Godfree, Marc Guggenheim, Keto Shimizu, és Sam Register (Teen Titans Go!) executive produceri teendőket látnak el.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük