DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ben Affleck Batmanjének ’tisztességes’ eltávolításán dolgozik a Warner Bros.

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ben Afflecknek jelenése lesz a Comic-Con szombati napján, hogy reklámozza a Bővített Univerzum következő darabját, a novemberben bemutatásra kerülő “Az igazság ligája” című filmet. De hány alkalommal húzhatja még magára a denevérjelmezt? Talán már nem sokszor, ha egyáltalán még fogja.0000000010.png

A stúdió elnöke, Toby Emmerich is elmondta korábban, hogy “Ben a mi Batmanünk. Imádjuk Batmanként. Addig szeretnénk a köpenyben tartani, ameddig csak lehet.” Matt Reeves, aki a karakter következő, egyelőre dátum (és forgatókönyv) nélküli moziját hozza tető alá, szintén arról biztosította a rajongókat, hogy Ben lesz Batman a filmjében.

A The Hollywood Reporter a forrásaira hivatkozva viszont most mégis azt állítja, hogy a stúdió Ben Batmanjének eltávolításán dolgozik – tisztességesen, beharangozva a változást valamilyen formában az egyik következő DC filmben. Hogy ez pontosan mikor és hogyan következik be, nem tudni, de talán érdemes lehet arra fogadni, hogy Affleck nem játszik a Batman-filmben.

A hírlap azt is említi, hogy Joss Whedonnak a korábban belengetettnél sokkal több munkája van “Az igazság ligája” mozival, ami “terjedelmes” újraforgatásokon esik át. Könnyen megeshet, hogy végül sokkal másabb filmet láthatunk majd, mint amit eredetileg megálmodtak, és ez talán arra is magyarázatot adhat, hogy Zack Snyder miért szedte le a Twitteréről a filmes fejlécet és profilképet. 

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük