DC Magyarország

Minden, ami DC!

Michael B. Jordan producerként beszállt a Static Shock film készítésébe

hírek | 2020. október 17. 10:05 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Már az augusztusi DC Fandome eseményen kiderült, hogy a Warnernél komoly beszélgetések zajlanak egy Static Shock mozifilm készítéséről, most pedig történt némi haladás a projekt háza táján, Michael B. Jordan ugyanis producerként csatlakozott az alkotógárdához, az általa vezetett Outlier Society vállalat képviseletében. Reginald Hudlin szintén produceri teendőket lát el a produkció háza táján.

Jordan nagy képregényrajongó hírében áll, és lelkesedésének adott hangot egy nyilatkozatban, amiben kiemelte, milyen fontos az Outlier Society számára, hogy a színesbőrű közösséget reprezentáló projekteket valósítson meg. A színész ráadásul franchise építésben gondolkodik. Ha a szóban forgó mozi jól teljesít majd, akkor megnyílik a lehetőség egy platformokon átívelő franchise-ra is.

Static Shock 1993-ban debütált a képregények lapjain, egy évtizeddel később pedig nagy sikerű animációs sorozatot kapott. A főszereplő egy Virgil Hawkins nevű tinédzser, aki miután egy ismeretlen gázzal kerül kapcsolatba, elektromágneses szuperképességekre tesz szert. A hős 2008-ban került a DC képregényes univerzum élvonalába. A készülő film mellé a tervek szerint egy új digitális képregénysorozat és egy grafikus novella is meg fog jelenni, mindkettőt Hudlin fogja írni.

Michael B. Jordan neve olyan filmekből lehet ismerős, mint a Creed első és második része, de a képregényfilmek sem idegenek számára, hiszen ő volt Killmonger a 2018-as Fekete Párducban.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük