DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Michael Keaton visszatérhet Batmanként a The Flash filmben!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Michael Keaton, aki a két Tim Burton rendezésben alakította a denevérembert, újra a karakter bőrébe bújhat a készülőben levő The Flash moziban!

A színész épp tárgyalásokat folytat a Warnerrel a visszatérésről. Ha sikerül megegyezniük, akkor akár több DC produkcióban is tiszteletét teheti, és a szerepe ahhoz hasonlítana, amit Nick Fury (Samuel L. Jackson) képvisel a Marvel Moziverzumban, egyféle mentor, vagy akár a szálakat háttérben mozgató figura. A tervezett Batgirl mozi lehet az egyik ilyen jövőbeli projekt, ahol számíthatunk a veterán denevér felbukkanására.

A Warner egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban. Egyelőre tehát semmi nincs kőbe vésve, csupán folynak a megbeszélések az ügyben. 

Keatont valószínűleg senkinek nem kell részletesen bemutatnunk. Kétszer eljátszotta Batmant, 1989-ben és 1992-ben, a harmadik részt azonban már nem vállalta el. Azóta láthattuk őt a Marvel Moziverzumban Pókember ellenfeleként, a Birdmanben pedig egy elég önreflexív főszerep hozta el számára a legjobb férfi színésznek járó Oscar-jelölést. A karakterére történt egy kisebb utalás az Arrowverzum legutóbbi crossoverében, a Végtelen Világok Krízisében.

Ha Keatont láthatjuk majd a The Flashben, akkor a karaktere a 92-es Batman visszatér után veszi fel a fonalat, és nem befolyásolja a készülőben levő, Robert Pattinson nevével fémjelzett mozit. Matt Reeves rendezésére jelenleg egy különálló projektként tekintenek, ami független a többi DC adaptációtól. A The Flash azonban felvet egy érdekes lehetőséget, ugyanis állítólag a történetében nem csak az időutazás, de a dimenziók közti átjárás is szerepet kap. Ez lehetőséget adna a különböző filmes univerzumok keresztezésére, aminek egyik példája lehet Keaton visszahozatala is.

A The Flash munkálatai a tervek szerint 2021 tavaszán kezdődhetnek Londonban. A rendezői székben Andy Muschietti (AZ 1-2) foglal helyet, a főszerepben továbbra is Ezra Millert láthatjuk majd, a forgatókönyvért pedig a Ragadozó madarak írója, Christina Hodson felel. A filmet 2022. június 3-án mutatják be az amerikai mozik.

(forrás: Deadline, Variety, EW, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük