DC Magyarország

Minden, ami DC!

Változott a The Batman, a The Flash és a Shazam 2 premierdátuma

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros. új premierdátumot tűzött ki több készülőben levő filmjének is, és ezek között természetesen DC címeket is találunk.

A Matt Reeves által rendezett The Batman bemutatója 2021. június 25-ről 2021. október 1-re tolódott, miután a film munkálatai jelenleg szünetelnek a koronavírus járvány miatt.

A denevéremberrel ellentétben a szélsebes szuperhős, Flash szólómozija egy hónappal korábbi dátumot kapott, így 2022. július 1 helyett 2022. június 2-án száguld be az amerikai vásznakra Andy Muschietti (AZ 1-2) rendezése.

A gyermeklelkű szuperhős, Shazam második mozija hét hónapos csúszással érkezik az eredeti tervekhez képest, 2022. április 1 helyett 2022. november 4-én láthatjuk újra Zachary Levit a vörös kosztümben. Így viszont az az érdekes helyzet áll fenn, hogy a Shazam 2 és az Aquaman 2 bemutatója között mindössze egy hónap különbség van, Arthur Curry ugyanis 2022. december 16-án úszik be a vásznakra a jelenlegi tervek szerint. Elképzelhető tehát, hogy a második atlantiszi kirándulásunk is új dátumra fog tevődni.

A soron következő DC film a Wonder Woman 1984 lesz, ami nemrég szintén új bemutatódátumot kapott, és 2020. július 5 helyett 2020. augusztus 14-én debütál, ez az időpont egyelőre nem esett át újabb változáson, a második amazonkaland ugyanis már régóta a dobozban van teljesen kész állapotban, és csak bemutatásra vár. Emellett nem módosult James Gunn The Suicide Squadjának a 2021. augusztusára kitűzött premierje sem, hiszen a rendező már többször biztosította a rajongókat afelől, hogy a vírus miatti kényszerhelyzet nem befolyásolta annyira a munkálatokat, hogy emiatt halasztani kelljen a filmet. A nyersanyag forgatását befejezték a leállás előtt, és Gunn jelenleg is a vágáson dolgozik az otthonában.

(forrás: Variety, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük