DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Legends of Tomorrow új fotói egy érdekes Odaát-crossovert vetítenek előre

hírek | 2020. március 13. 14:35 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Érkezett egy csokornyi új jelenetfotó a Legends of Tomorrow március 24-i, “Zari, Not Zari” című epizódjából. Ezeken Constantine (Matt Ryan), Charlie (Maisie Richardson-Sellers) és Sara (Caity Lotz) látható egy fekete, 1967-es Chevrolet Impala mellett. A ráfestett démoncsapdából azonban rájöhetünk, hogy ez nem egy hétköznapi autó, hanem az Odaát című népszerű sorozatból ismert Baby, ami ugyebár Dean Winchester kocsija. További érdekesség, hogy az egyik fotón Sara egy forgatást jelző hirdetést tart a kezében, ami az Odaát munkálataira vonatkozik.

A Legendák társ-showrunnere választ is adott a felmerülő kérdésekre, előbb azonban vegyétek szemügyre a szóban forgó képeket.

Phil Klemmer elárulta, hogy valóban Baby látható a fotókon, azonban nem az eredeti kellék, amit az Odaát forgatásán használtak, hanem egy lelkes rajongó alkotása. Az autó természetesen szerepet játszik az epizód cselekményében, amely szerint Constantine, Charlie és Sara elutaznak Vancouverbe, hogy ott keressék az évad macguffinjának számító Loom of Fate-et.

Klemmer hozzátette, hogy mindig is szerettek volna egy Predator-szerű, erdőben bóklászós Legendák epizódot összehozni, és kitalálták, hogy a szereplők fussanak össze az Odaát stábjával. Dean és Sam természetfeletti kalandozása tehát a Legends világában is csupán egy tévésorozat, nem a valóság.

A rajongók számíthatnak további Odaát easter eggekre az epizódban, például a készítőknek sikerült megszerezniük a sorozat zenéjének néhány részletét. Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) feltűnésére azonban nem érdemes számítanunk, már ha hihetünk a Legendák társ-showrunnerének.

A Legends of Tomorrow epizódjai kedd esténként kerülnek sugárzásra a CW műsorán.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük