DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megvan a Pennyworth sorozat címszereplője

Oszd meg a cikket másokkal is:

Természetesen ismét brit színészre hárul a feladat.

Jack Bannon

Jack Bannon lesz a főszereplő Bruno Heller (Gotham) showrunner új sorozatában, ami a Wayne család komornyikának, Alfrednek fiatalkori éveit meséli el. Ugyanakkor a készítők megtalálták Thomas Wayne megformálóját is Ben Aldridge személyében. Az Epix csatornára érkező, tíz epizódot számláló évad forgatókönyvét Heller írja, aki emellett executive producerként is a fedélzeten van. A sorozat nem egy Gotham előzmény lesz, csupán közös a showrunner.

A történet szerint Alfred Pennyworth, egykori brit titkosügynök az 1960-as évek Londonjában egy biztonsági céget alapít, és elkezd együtt dolgozni egy Thomas Wayne nevű fiatal milliárdossal, aki itt még természetesen nem Bruce édesapja.

Alfred egy kisfiúsan jóképű, vidám, sármos és eszes londoni fiatalember, akiről senki nem mondaná meg, hogy a titkosszolgálat embere. Nem tudja összeegyeztetni ezt az őszinte, jószívű fiút aki volt, a hidegvérű gyilkossal, akivé kellett válnia. Ő egy fejlődésben levő férfi, aki még nem tudja, mi lesz belőle.

Ben Aldridge

Az Aldridge által játszott Thomas Wayne egy fiatal milliárdos az Egyesült Államok keleti partjáról. A magabiztos és fegyelmezett arisztokrata kelletlen üzlettársra talál Alfred Pennyworth személyében.

Bruno Heller és Danny Cannon a Gotham után ismét együtt dolgozhat, hiszen Cannon szintén executive produceri teendőket vállalt a projekt kapcsán, valamint a Fox Batman-előzményéhez hasonlóan, ezúttal is ő rendezi a pilot epizódot.

Ez lesz Bannon első amerikai tévés munkája, miután számos brit sorozatban szerepelt, valamint olyan filmekben is láthattuk már, mint a 2014-es Kódjátszma.

Aldridge neve olyan sorozatokból lehet ismerős, mint Az ördög szeretője vagy a Fleabag, filmes kreditei között pedig megemlítendő a Paris Song című független mozi.

A forgatás október 22-én veheti kezdetét a Warner Bros. londoni studiójában, ahol eddig olyan filmek is készültek, mint A sötét lovag és a Wonder Woman.

(forrás: Hollywood Reporter, EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük