DC Magyarország

Minden, ami DC!

Todd Phillips eredetileg egy háromfilmes tervet vázolt fel a Warnernek, amiből csak az ő Jokere valósult meg

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Joker hatalmas anyagi és szakmai sikeréből kifolyólag folyamatosan zajlanak a találgatások egy lehetséges folytatás kapcsán, hiszen sokan vannak, akik szívesen néznék tovább Arthur Fleck történetét. A rendező Todd Phillips az IGN-nek adott interjújában erre a témára is kitért, tisztázva ezzel a helyzetet a korábban szárnyra kapott, majd szinte azonnal megcáfolt további DC eredetfilmekkel kapcsolatban is.

Phillips elárulta, hogy a Warner felvetette a folytatás lehetőségét még a Joker premierje előtt, és Joaquin Phoenix-szel is beszélgettek erről a forgatás közben, azonban semmilyen előrelépés nem történt az ügyben, a stúdió részéről sem. “Szerintem csak időt adnak nekünk, hogy találjuk ki, mit szeretnénk, és ha Joaquin benne van, akkor csinálhatjuk. De itt még nem tartunk,” mondta a rendező, aki ugyanakkor azt is tudomásul veszi, hogy sokan nem szeretnének második részt a filmnek, és ezt az álláspontot is megérti.

Azzal kapcsolatban, hogy érdekelné-e további DC karakterek eredetének megfilmesítése, Phillips nyomatékosította, hogy alkotóként csupán Arhur Fleckre szeretne koncentrálni, de nézőként szívesen beülne további hasonló eredetmozikra.

A rendező ejtett néhány szót az általa kezdeményezett DC Black ágazatról is, ami alacsony költségvetésű, mélyen karakterközpontú filmeket hozna tető alá, a Joker koncepciójához hasonlóan. “Háromfilmes tervként vázoltam fel a stúdiónak, amiből az első lett volna az én Jokerem, a másik kettőt pedig más rendezők készítették volna, akiket fel is vetettem a Warnernek. Őket most nem szeretném megnevezni, mert annak idején velük nem is beszéltem erről, csupán a stúdiónak vázoltam fel az ötletemet.”

Phillips továbbra is kiáll az ötlete mellett, azonban a stúdió nem érzi szükségét annak, hogy emiatt egy új ágazatot építsenek fel, ha egyszerűen el lehet készíteni ezeket a filmeket a saját zászlajuk alatt is. Egyelőre azonban nincsenek információk arról, hogy lennének további filmötletek a DC/Warner háza táján, amelyek a Joker receptjét követnék.

(Forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük