DC Magyarország

Minden, ami DC!

Hamisnak bizonyultak a Joker második részéről és Todd Phillips új DC projektjéről szóló hírek

hírek | 2019. november 20. 18:52 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A délután folyamán felröppent a hír, miszerint zöld utat kapott a Joker folytatása, és Todd Phillips egy másik DC karakter eredetének megfilmesítési jogait is megkapta. Több oldal és blog lehozta a fejleményeket a Hollywood Reporter publikációja alapján, természetesen mi is. Most azonban a szintén megbízható forrásként ismert Deadline cáfolta ezeket az információkat.

Bármennyire is szeretnénk, hogy a folytatás bejelentése igaz legyen, és hiába tűnik abszolút logikus lépésnek a hatalmas anyagi és kritikai siker után, egyelőre nincsenek tárgyalások a második Joker mozival kapcsolatban. Továbbá több forrás is megerősítette a Deadline számára, hogy a korábban említett október 7-i megbeszélés Todd Phillips és a Warner elnök Toby Emmerich között sem történt meg, és a rendezőnek meg sem fordult a fejében más DC karakterek eredetét is elmesélni.

Ez nem jelenti azt, hogy végképp keresztet vethetünk egy második Joker filmre Joaquin Phoenix szereplésével. Csupán arról van szó, hogy egyelőre semmi szándék nincs a stúdió illetve az alkotók, vagyis Phillips és Scott Silver forgatókönyvíró részéről, hogy tovább meséljék Arthur Fleck történetét, vagy egyáltalán tárgyalásokat folytassanak róla.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük