DC Magyarország

Minden, ami DC!

Nyilvánosságra került egy tesztfelvétel a 2003-as meghiúsult Watchmen filmből

Oszd meg a cikket másokkal is:

Alan Moore hírhedt művének rajongói eddig kétszer találkozhattak a Watchmennel mozgóképes formában. A 2009-es Zack Snyder film és az HBO-n jelenleg futó Damon Lindelof-féle sorozat egyaránt megosztja az embereket. A film talán jobban tetszik az alapanyag rajongóinak, hiszen egy elég szolgai adaptációról beszélünk, a kritikusok azonban kifejezetten értékelik Lindelof új ötleteit, és a Watchmen univerzumának kibővítését. Most azonban lehetőségünk nyílt betekintést nyerni egy olyan projektbe, ami sosem valósult meg. David Hayter, az X-Men és az X-Men 2 írója Twitteren tette közzé meg nem valósult Watchmen filmjének tesztfelvételeit.

A 2003-as, füstbe ment mozi nyilvánosságra került részlete alatt Joe Kraemer zeneszerző dallamai szólnak, és ő volt az, aki feltöltötte a sosem látott felvételeket YouTube csatornájára.

Ebben a feldolgozásban Éji Bagoly szerepében a Trónok harca és a második Titans évad sztárját, Iain Glent láthatjuk, amint épp a Dexterből ismert Ray Stevenson alakította Rorschach-kal beszélget. A felvételen azt a bizonyos jelenetet láthatjuk, mikor Éji Bagoly hazatérve az épp konzervbabot evő Rorschachot találja asztalánál, aki figyelmezteti őt a cselekmény alappilléreként szolgáló gyilkosságra, ahogy azt a képregényben és a 2009-es filmben is láthattuk, akkor már Patrick Wilson és Jackie Earle Haley nagyszerű előadásában.

Hayter annak idején kreatív nézeteltérések miatt hagyta ott a projektet, és ahogy múlt az idő, egyes ötletek Snyder kezébe kerültek, aki ezeket fel is használta filmjéhez.

A Watchmen jelenleg ismét felkapott témává vált a sorozatnak köszönhetően, így tökéletes időzítés volt Hayter részéről, hogy épp most tette közzé ezeket az érdekes felvételeket.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük