DC Magyarország

Minden, ami DC!

Lobo saját sorozatot kaphat a Syfy csatornán

Oszd meg a cikket másokkal is:

A közkedvelt antihős hamarosan főszereplőként is bizonyíthat.

A Syfy azt tervezi, hogy jobban beleássa magát a Krypton univerzumába, a csatorna ugyanis spinoffot tervez a Superman előzménysorozat második évadában randalírozó Lobónak.

Az egyelőre nemes egyszerűséggel Lobo címen futó projekt az intergalaktikus fejvadász történetét meséli majd el, akit egy “mocskos szájú, veszélyes, ingerlékeny” karakterként jellemeznek.

Bár a Krpytonban Emmett J. Scanlan bújik a karakter bőrébe, az NBCUniversal egyelőre nem erősítette meg, hogy a spin-off sorozatban is őt láthatjuk-e majd. Egyes források szerint, amint a pilot forgatókönyve körvonalazódik, a Syfy várhatóan megegyezik a színésszel a visszatérést illetően. Cameron Welsh, a Krypton egyik executive producere a Lobo kapcsán is betölti majd ezt a posztot, valamint íróként is közreműködik.

Lobót a DC univerzum egyik legerősebb, legveszélyesebb és legszabadszájúbb karaktereként tartjuk számon. A karakter 1983-ban debütált a képregényekben, akkor még gonosztevőként. Később azonban hőssé vált, de olyanná, akinek a módszerei nem épp tisztességesek. Saját képregénysorozatot is kapott, ami 1993 és 1999 között futott.

A Krypton második etapja egyébként ma éjjel indul Amerikában a Syfy-on, és a premierrel egyidőben, hetente érkeznek az új részek az HBO GO-ra is, magyar felirattal. A drámasorozat cselekménye 200 évvel Kal-El születése és a szülőbolygója elpusztulása előtt játszódik, a főszerepben pedig Seg-Elt (Cameron Cuffe) követhetjük nyomon, aki próbálja visszaszerezni a családja, az El-ház becsületét.

(forrás: TVLine, Variety, THR, SYFY WIRE)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük