DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Krypton’: Karakterleírások és plakátok a SyFy tavaszi nagy dobásához

hírek | 2018. február 16. 21:23 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Március 21-én ellátogatunk Superman bolygójára, 200 évvel az Acélember születése előtt. Nézzük, kiket találunk majd ott.

Egyelőre nincs okunk negatívan hozzáállni a David S. Goyer által felügyelt “Krypton” sorozathoz, hiszen eddig még egyetlen reklámanyag és előzetes sem adott okot a kételkedésre. Ha ez továbbra is így halad és a készítők számításai bejönnek, akár 7-8 évig is élvezhetjük a Superman szülőbolygóján játszódó történetet.

Korábban is hoztunk már nektek leírásokat a szereplőkről, most viszont már arcokat is tudunk hozzájuk társítani. Még ha Superman fel sem tűnik a sorozatban (erről egyelőre nincs információ), rengeteg közkedvelt karakter felbukkanására juthat így idő. Ezek közül az egyik Adam Strange, aki a képregényekben szintén szuperhős, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ebben a szériában mennyire lesz az. Seg és Adam mellett itt lesz még a gonosz Brainiac (Blake Ritson), Seg apja, Ter-El, valamint a bolygó többi prominens házának (például a Zod-háznak) tagjai. A Georgina Campbell által játszott Lyta-Zod egy harcos, aki Jayna-Zod tábornok lánya és Seg titkos szerelme.

David S Goyer, a sorozat executive producere szerint a sorozat “egy kapu a DC sci-fi univerzumába. Mivel a Fantomzóna is szerepet kap a sorozatban, így akadály nélkül felfedezhetünk más időket és akár bolygókat is.”

Geoff Johns ehhez hozzátette, hogy az időutazás motívuma “némi kiszámíthatatlansággal és kreatív szabadsággal ruházza fel a sorozatot, mivel így ismeretlen vagy megváltoztatott történeteket is elmesélhetnek.”

“Ez egy elmeséletlen történet, felfedezetlen föld,” állítja Cameron Welsh showrunner. Johns és Goyer megerősítette, hogy a sorozat semmilyen kapcsolatban nem áll majd a több DC adaptációval, és arra bátorítják Welsh-t és a csapatát, hogy szárnyaljon a fantáziájuk, teljesen szabad kezet kapnak akár a saját Doomsday-ük szerepeltetésére is. 

(Forrás: SYFY)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük