DC Magyarország

Minden, ami DC!

A 2019-es WonderCon DC Universe bejelentései

hírek | 2019. március 30. 12:38 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Premierdátumokkal és egy first look képpel gazdagodtunk.

Ezen a hétvégén zajlik a WonderCon konferencia a kaliforniai Anaheimben. Ennek keretében tegnap este sor került a DC Universe streaming szolgáltató paneljére is, ahol természetesen fény derült némi új infóra.

Először is megnézhetjük az első hivatalos képet a Stargirl sorozat kapcsán.

solostar.jpg

A fotón a címszereplőt játszó Brec Bassingert vehetjük szemügyre a Laura Jean Shannon (Black Lightning és Doom Patrol) által tervezett képregényhű jelmezben, kezében pedig ott a kozmikus pálca is. Mögötte egy robotlábat szúrhatunk ki, ami minden bizonnyal a hős szárnysegédjéhez, Stripes-hoz, a négyméteres szuperrobothoz tartozik, amit Stargirl új mostohaapja, Pat (Luke Wilson) vezérel. A kép színvilágából és világosságából arra következtethetünk, hogy ez egy sokkal könnyedebb hangvételű sorozat lesz, mint mondjuk a Titans, melynek sötétebb, árnyékos promóciós anyagai előrevetítették az évad tónusát is.

A Stargirl egy másodikos középiskolás, Courtney Whitmore történetét követi nyomon, aki megalapít egy fiatal hősökből álló, nem sok jóval kecsegtető csapatot, hogy felvegyék a harcot a múlt, jelen és jövő gonosztevőivel. A sorozat újraértelmezi a főszereplő karaktert és a legelső szuperhőscsapatot, a Justice Society of Americát. A bemutatóra a 2020-as év elején kerül sor.

Ennél jóval kevesebbet kell várnunk a Swamp Thingre, ami már május 31-én debütál a digitalis platformon. A James Wan executive produceri felügyelete alatt készülő adaptáció a Len Wein és Bernie Wrightson által alkotott karakter történeteit veszi alapul. A sorozat cselekménye szerint Abby Arcane (Crystal Reed) járványügyes doktor egy louisianai kisvárosba utazik, hogy utánajárjon egy halálos vírusnak, ami vélhetően a mocsárból eredeztethető. Itt kerül kapcsolatba Alec Holland biológussal, akit Andy Bean kelt életre. Holland másik énjét, vagyis a mocsári szörnyet pedig Derek Mears testesíti meg.

A DC Universe paneljén további bemutatódátumokról hullt le a lepel. A Krypton első évada április 5-én kerül a szolgáltató felhozatalába, mielőtt a második etap kezdetét venné a SyFy csatornán ezen a nyáron. A Justice League vs. The Fatal Five animációs film egyszerre a Blu-ray és DVD megjelenéssel válik elérhetővé a digitalis platformon, április 16-án. A Young Justice: Outsiders második fele július 2-án startol, a Titans második évada pedig még idén ősszel megjelenik, és ahogy azt már tudjuk, olyan karakterekkel bővül a létszám a folytatásra, mint Superboy, Deathstroke, Ravager és Jericho. Szintén ősszel érkezik a Harley Quinn animációs sorozat, amelyben Kaley Cuoco (Agymenők) lesz a főszereplő szinkronhangja, Alan Tudyk (Doom Patrol) pedig Jokert szólaltatja meg.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük