DC Magyarország

Minden, ami DC!

Idris Elba mégsem Deadshotot fogja játszani a The Suicide Squadban, hanem egy új karaktert

Oszd meg a cikket másokkal is:

Végül nem castingolják újra a szerepet.

Már egy ideje tudjuk, hogy Idris Elba csatlakozott a The Suicide Squad stábjához, eddig azonban úgy volt, hogy Will Smith helyett öltheti magára Deadshot jelmezét James Gunn filmjében. A Variety értesülései szerint most kiderült, hogy a készítők lemondtak a mesterlövész bérgyilkos jelenlétéről a második menetben, és Elba egy másik karaktert kelthet életre a vásznon. A Warner Bros. ezidáig nem kommentálta a döntést.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki is lesz az a karakter, de néhány hétnyi tágyalás után mindenki ezt látta helyes lépésnek. Az alkotók tiszteletlenségnek érezték volna Will Smith lecserélését, aki a 2016-os adaptációban bújt a szuperbűnöző bőrébe. Ez a döntés egyébként lehetőséget ad a karakter esetleges visszatérésére a jövőben, hiszen Smith nem a sokszor hallott “kreatív nézeteltérés” indokkal passzolta a második filmet, hanem csupán időbeosztási problémák miatt.

Februárban látott nyilvánosságot a hír, miszerint Smith nem tér vissza a rebootra/folytatára, és a Warner Bros. James Gunn-nal együtt azonnal meghozta a döntést Idris Elba szerződtetéséről. Smith távozása után Elba és a rendező leültek egy megbeszélésre, ami olyan jól sikerült, hogy a színész egyből elvállalta, hogy szerepel a filmben, de még akkor sem volt kőbe vésve, hogy Deadshotot fogja játszani, vagy egy új karaktert.

Úgy néz ki tehát, hogy mindössze három szereplő tér vissza az eredeti osztagból, mégpedig Harley Quinn (Margot Robbie), Bumeráng Kapitány (Jai Courtney) és Amanda Waller (Viola Davis). Gunn jelenleg a csapat új tagjait castingolja, a forgatás pedig valamikor ősszel kezdődhet.

A The Suicide Squadot 2021. augusztus 6-án mutatják be az amerikai mozikban.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük