DC Magyarország

Minden, ami DC!

Zazie Beetz a Joker forgatókönyvéről beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

Menet közben születtek meg a jelenetek.

Véget ért a Todd Phillips vezényletével készülő Joker mozi forgatása, mi pedig tűkön ülve várjuk az első kedvcsinálót Arthur Fleck őrült bohóccá válásából.

Az MTV a napokban interjút készített a Deadpool második részéből is ismert Zazie Beetzzel, aki természetesen nem árulhatott el konkrét részleteket a filmből, de a forgatókönyv kapcsán megosztott néhány érdekességet.

“A szkript nagyszerű volt. Újraírtuk az egészet menet közben. Konkrétan bevonultunk Todd Phillips lakókocsijába, megírtuk a jelenetet, amit aztán megcsináltunk. A sminkszobában megtanultuk a szöveget, aztán nekiálltunk a forgatásnak, majd három hét múlva újra felvettük a jeleneteket. Mindent meg kellett csinálnunk, mert Joaquin olyan sokat fogyott a szerep kedvéért, hogy nem volt lehetőségünk későbbi pótforgatásokra.”

Nem újkeletű szokás, hogy egy szkript a forgatás közben változásokon essen át, bár az viszonylag ritka, hogy az egész könyv átírásra kerüljön menet közben. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy Beetz csupán túlzott egy kicsit a nyilatkozatában.

Azt is el tudjuk képzelni, hogy a film rengeteg improvizációt fog tartalmazni, ami sokszor tud remekül elsülni. Előfordulhat, hogy Phillips alkalmazkodott Phoenix spontán játékához, és aszerint formálta újra a forgatókönyvet.

Az, hogy végül mi sült ki ebből a munkafolyamatból, októberben megnézhetjük a saját szemeinkkel is. Az biztos, hogy a film előkelő helyen szerepel az idei várólistánkon.

(forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük