DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Wonder Woman harmadik része napjainkban játszódhat majd

Oszd meg a cikket másokkal is:

Patty Jenkins nem tervez több múltbeli amazonkalandot.

Patty Jenkins jelenleg a Sundance filmfesztiválon népszerűsíti új sorozatát, az I Am The Night-ot, de természetesen Wonder Woman is szóba került az interjúk során. Bár a második rész bemutatójára több, mint egy évet kell várnunk, a rendezőnő már a harmadik felvonáson gondolkozik, sőt, konkrét tervei vannak arról, hogyan zárná le a karakter történetét, ha a rendező székben maradhat a trilógia befejezésére is.

Az első világháború, valamint a 80-as évek után Jenkins szeretne egy napjainkban játszódó sztorit elmesélni Dianával. “Még nincs kőbe vésve, de nem szeretnék egy újabb múltbeli fejezetet. Előre kell tekintenünk. Mindenképp jelenkori történetben gondolkozok. Egyelőre csak ennyit mondhatok, mivel a részleteket még nem kezdtük el kidolgozni,” nyilatkozta a rendezőnő.

Wonder Womant láthattuk már napjaink világában harcolni a Batman Superman ellenben és Az igazság ligájában.

Miután az amazon szólókalandjával nagyszerűen helyt állt, a rajongók szívesen látnák Jenkinst egy Igazság Ligája film direktoraként is. A rendező ezekre az igényekre is válaszolt: “Az ilyen csapatfilmek hatalmas kihívást jelentenek, de tudnak nagyszerűek lenni, ha jól csinálják őket. Most egy darabig remélem nem készítünk Igazság Ligája filmet, mert én szeretném látni mindenki szólóakcióját. Megnéznék egy Aquaman 2-t, vagy egy Flasht. Soha ne mondd, hogy soha, de szerintem előbb mindenkinek kijárna a külön rivaldafény.”

A Wonder Woman 1984 jövő nyáron érkezik a mozikba, egészen pontosan június 5-én.

(forrás: Hollywood Reporter, Vanity Fair)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük