DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ekkor játszódhat a ‘Wonder Woman 2’

Oszd meg a cikket másokkal is:

Sokat sejtető borítókép jelent meg a készítők közösségi oldalain.

A DC Films vezetője, Geoff Johns a Facebook profilján osztott meg egy teaser képet a “Wonder Woman” folytatása kapcsán, amin a WW84 felirat áll. Patty Jenkins, a film rendezője pedig a Twitter oldalának borítóját cserélte le a szóban forgó képre. Ebből arra következtethetünk, hogy a film címe “Wonder Woman 1984” lesz, ez esetben pedig az is egyértelművé válik, hogy mikor játszódik a cselekmény. Az első rész eseményei az első világháború idején zajlottak, 1917-ben.

Múlt héten a Warner Bros. regisztrált néhány domain nevet a “Wonder Woman” folytatás leendő honlapjához, és a wonderwoman1984.com is köztük volt. Az oldal egyelőre nem elérhető, viszont a film munkálatai már ebben a hónapban elkezdődnek, így a honlap elindítása is már csak idő kérdése lehet.

Jenkins áprilisban, a CinemaCon rendezvényen erősítette meg a korábbi híreszteléseket, miszerint a várva várt második amazonkaland az 1980-as években fog játszódni.

A rendező mellett természetesen a címszereplő, Gal Gadot is visszatér a folytatásra, ami egy új gonosztevőt vonultat fel Cheetah személyében, akit Kristen Wiig kelt életre a vásznon. Pedro Pascal, a “Narcos” című sorozat sztárja szintén az új szereplők listáját bővíti. A forgatókönyvért Jenkins, Johns és Dave Callaham felel.

A filmet 2019. november 1-jén mutatják be az amerikai mozik. 

(Forrás: Batman-News, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük