DC Magyarország

Minden, ami DC!

Magyarországra is érkezik a legendás Batman képregénygyűjtemény

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az Eaglemoss tovább ostromolja a pénztárcánkat.

A DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény sikerein felbuzdulva az Eaglemoss kiadó arra a döntésre szánta el magát, hogy az Amerikában tavaly december óta futó The Legend of Batman kötetsorozatot is útjára indítja Magyarországon.

Ahogy azt a cím is sejteti, a keménykötésű képregények a sötét lovag életét hivatottak bemutatni a kezdetektől napjainkig. Az eredeti sorozat 60 számot tartalmaz, köztük a legfontosabb és legnépszerűbb Batman történetekkel, a kötetek számát azonban várhatóan még bővíteni fogják.

Ami a hazai megjelenést illeti, hivatalos bejelentés még nem érkezett, csupán az Eaglemoss oldalára felkerült némi infó a sorozatról, beleértve az első három szám fedőlapját, valamint az exkluzív ajándékokat, amikben az előfizetők részesülnek.

original.png

Ha minden igaz, már nem is kell sokat várnunk, hogy megkaparinthassuk az első kötetet, ami a Nulladik év (Zero Year) történet első felét tartalmazza, hiszen állítólag valamikor februárban útjára is indul a sorozat, de erről sincs egyelőre hivatalos közlemény.

A hazai képregénypiac tehát továbbra is virágzik, csak győzzük beszerezni a sok kötelező olvasmányt.

(forrás: Eaglemoss)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük