DC Magyarország

Minden, ami DC!

Lex Luthor érkezik a Supergirl negyedik évadába

Oszd meg a cikket másokkal is:

Addig emlegették, hogy végül meg is jelenik.

A CW szuperhős drámasorozata végre behozza Superman esküdt ellenségét a képbe, visszatérő szereplőként. Egyelőre nem tudni, ki fogja életre kelteni az ikonikus főgonoszt, de hamarosan elkezdődik a casting. Az viszont már biztos, hogy a karakter nem vesz részt a jelenleg forgatás alatt álló Arrowverzum crossover eseményben.

Várható volt, hogy Lex előbb-utóbb tiszteletét teszi a sorozatban, hiszen többször is elhangzott már a neve az évadok folyamán. Emellett pedig a testvére, Lena – aki Kara (Melissa Benoist) jó barátnője – és a bebörtönzött édesanyja, Lillian (Brenda Strong) már egy ideje a fedélzeten van. A történet szerint Lex korábban Clark Kent (Tyler Hoechlin) barátja volt, mielőtt Superman ellenségévé vált, és börtönre ítélték. A bezárását követően Lena átvette az irányítást a Luthor Corp felett és átkeresztelte L-Corpra, hogy elkülönüljön testvére bűnöző mivoltától. Természetesen Lex ezt nem vette jó néven, és megpróbálta megöletni őt a második évad elején. Esetükben tehát egy vidáman összeborulós találkozás ki van zárva.

“Már az első perctől fogva szeretnénk Lex Luthort a sorozatban tudni, és örülünk, hogy ez végre megvalósul. Alig várjuk, hogy felkavarja National City-t, és összeakassza a bajszát nem csak Supergirllel, de a saját testvérével is,” mondta Robert Rovner és Jessica Queller EP.

Lex Luthort legutóbb Michael Rosenbaum keltette életre tévésorozatban, egészen pontosan a Smallville-ben. A nagyvásznon már többen is bújtak a kultikus gonosztevő bőrébe, Jesse Eisenberg (Batman Superman ellen), Kevin Spacey (Superman visszatér) és Gene Hackman (a Christopher Reeve-féle Superman filmek) is az önéletrajzában tudhatja a karakter megformálását.

Azonban nem ő az egyetlen közismert DC karakter, aki újonnan csatlakozik a Supergirl sorozathoz. Elizabeth Tulloch lesz Lois Lane, akit már a decemberi Elseworlds crossoverben meg is nézhetünk.

A Supergirl vasárnap esténként jelentkezik új epizódokkal a tengerentúlon.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük