DC Magyarország

Minden, ami DC!

Elolvashatjátok, hogy mi történik a Shazam! második előzetesében

Oszd meg a cikket másokkal is:

Már nem kell sokat várnunk, hogy láthassuk is.

Egyes források szerint a Shazam második trailere január 19-én jelenik meg, de amíg erre várakozunk, elüthetjük az időt egy leírás elolvasásával, ami részletezi, hogy mire számíthatunk a kedvcsinálóban. Mondanunk sem kell, hogy aki nem szeretne előre tudni semmit a videó tartalmából, az ne olvasson tovább.

A trailer kezdetén Billy vacsorázik az új családjával, amikor Victor Vasquez (Cooper Andrews) megjegyzi, hogy egy jelmezes hős bukkant fel Philadelphiában. Majd egy montázs következik az első előzetes képsoraiból, illetve a Warner, New Line és DC logók.

Ezután visszatérünk a vacsorajelenethez, és megismerkedünk Darla Dudleyval és Pedro Penával, aki Shazam jelmezén gúnyolódik. Majd ismét ellátogatunk a Varázslóhoz, és szemtanúi leszünk, amint Billy szert tesz a képességeire.

Freddy és Billy elkezd agyalni szuperhősneveken, de kevés sikerrel. Vágás, majd Billyt látjuk, amint próbál a felhők között repülni. Ahogy elkezd zuhanni, hősünk próbálja megidézni Supermant, majd megáll a levegőben épp a földetérés előtti pillanatban. Shazam ekkor rájön hogy mégis képes repülni.

A Mark Strong által játszott Dr. Sivana végre tiszteletét teszi ebben az előzetesben is. Elkezdenek a levegőben harcolni Shazammal, majd egy vágás után egy kisgyereket látunk, amint egy Batman és Superman figurával játszik. A két nagyágyú összecsap, a játékok úgyszintén, a gyermek pedig az 1978-as Superman zenei témáját dúdolja, ami a trailer egyik fénypontja.

Újabb montázs következik a tavalyi kedvcsináló jeleneteiből, majd Freddyt és Shazamot látjuk egy ingatlanirodában, amint próbálnak “búvóhelyet” szerezni. Arról érdeklődnek, hogy nincs-e esetleg egy elérhető kastély, amit lehetőleg némi víz vesz körül. A trailer konklúziójaként láthatjuk a Marvel Családot (gyermek alakban), amint összetűzésbe keverednek Billyvel, miután megtudják, hogy ő Shazam. A jelenetet rövid akciószcénák szakítják meg.

A film logója előtt Sivana megkérdezi hősünktől, hogy hány éves, mire Billy közli, hogy “gyakorlatilag 15.” Ezután láthatjuk amint a fiú átalakul Shazammá, miközben leugrik egy épületről.

A címfelirat után még kapunk egy jelenetet, amiben Sivana és Shazam egy játéküzletben vannak. Billy hozzávág egy jókora Batman figurát a gonosztevőhöz, de nem találja el őt. Shazam végül egy hatalmas zongorán találja magát harc közben, egyértelmű utalást téve a Segítség, felnőttem!-re, ami a film egyik fő inspirációja.

A Shazam! áprilisban repül be a nagyvásznakra.

(forrás: SuperBroMovies)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük