DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Hét Főbűn is szerepelni fog a Shazam! filmben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Mégsem olyan gyerekes.

A SuperBroMovies értesülései szerint a DC Moziverzum áprilisban érkező felvonásában feltűnik a “Hét Főbűn” (Seven Deadly Sins) nevezetű démoncsapat is.

Akik számára nem mond semmit a név: Gőg (Pride), Irigység (Envy), Kapzsiság (Greed), Harag (Wrath), Restség (Sloth), Torkosság (Gluttony) és Bujaság (Lust) először a Whiz Comics 2. számában lépett színre 1940-ben, akárcsak Shazam és Dr. Sivana. A hetek démonként jelennek meg, tulajdonságaik pedig a tradicionális keresztény bűnökön alapulnak.

1525719954194.jpg

A híreket egyes, még 2017-ben kiszivárgott próbafelvételek is alátámasztják, melyeken a színészek Billy Batson és a Varázsló első találkozásának szövegkönyvét olvassák. A felvételeken a Varázsló megemlíti a tanács többi tagjának pusztulását, amiért a Hét Főbűn a felelős.

A forrás szerint a hét gonosztevő a DC New 52 képregényekben megjelent karaktereket fogja alapul venni. Ez jó hír, hiszen a Geoff Johns nevével fémjelzett, 2013-as New 52 Shazam! a hős egyik legnépszerűbb ábrázolása.

A démoncsapat jelenlétét bizonyítja pár kiszivárgott kép is, melyek a film új előzeteséből származnak. Ezeken Harag látható, amint épp megragadja főhősünket.

dwlmp_zwwaa3pfz.jpg

dwlmqlwwwaamnob.jpg

A második trailer egyes források szerint január 19-én érkezik, de egy teljes leírást már kaptunk hozzá, amit a holnapi nap folyamán nálunk is elolvashattok.

A Shazam! 2019. áprilisában debütál a mozikban.

(forrás: SuperBroMovies, GeekTyrant)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük