DC Magyarország

Minden, ami DC!

Djimon Hounsou lesz Wizard a ‘Shazam!’ filmben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyszerre két univerzumban is számít a jelenléte.

Djimon Hounsou játssza Wizard (= varázsló, mágus) szerepét, aki hatalommal ruházza fel az ifjú Billy Batsont.

A színészt láthattuk már a Korath nevű Kree zsoldosként “A galaxis őrzői”-ben, és jövő márciusban a “Marvel Kapitány” filmben vissza is tér a figurához. Vagyis az a ritka eset áll fenn, hogy valaki egyszerre bírjon fontos szereppel a Marvel és a DC mozis univerzumában is.

Korábban Ron Cephas Jones (“Rólunk szól”) neve merült fel Wizard karaktere kapcsán, a hivatalos bejelentésben is őt tüntették fel, de ez a casting végül egyeztetési problémák miatt mégsem valósult meg.

A “Shazam!” forgatási munkálatai már befejeződtek, de ez a bejelentés ezidáig titokban volt tartva. A képregényrajongók bizonyára tisztában vannak azzal az érdekességgel, hogy a Marvel Kapitány nevet Shazam is birtokolta, mielőtt a DC megváltoztatta volna azt.

Hounsou olyan filmeknek köszönhetően vált ismertté, mint az “Amistad” és a “Gladiátor”, de a DC univerzum sem ismeretlen számára, ő volt ugyanis Papa Midnite a 2005-ös “Constantine – A démonvadász” című filmben.

A “Shazam!” 2019. április 5-én érkezik az amerikai mozikba, és egy 14 éves fiú (Asher Angel) történetét meséli el, aki felnőtt szuperhőssé (Zachary Levi) tud válni egy varázsszó kimondása által. A képregényekben Hounsou karaktere egy 3000 éves varázsló az ókori Egyiptomból, aki az erejét a gonosz elleni küzdelemben kamatoztatja, és egy utódot keres, aki folytathatja a küldetését. Átruházza az erejét Billy-re, aki a SHAZAM szó kiáltása után azonnal egy szuperhőssé változik, különféle képességekkel.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük