DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Jon Cryer tölti be Lex Luthor szerepét a Supergirl negyedik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Charlie bácsi testvéréből Superman első számú ellensége.

Az Emmy-díjas Jon Cryer visszatérő szereplőként alakítja Lex Luthort a Supegirl negyedik etapjában. Legelső feltűnésére az ikonikus gonoszként a 15. epizódban számíthatunk.

Ez egy érdekes casting bejelentés, tekintve, hogy a színész már képviselte a Luthor családot, egész pontosan a Superman 4-ben, ahol Lenny Luthort keltette életre. Ez az egyik oka annak, hogy most megkapta ezt a szerepet.

Bár Lex még nem szerepelt a sorozatban, a jelenléte érezhető már a második évad óta. Megismerhettük már a testvérét, Lenát (Katie McGrath), aki átvette a cég vezetését, amíg bátyja többszörös életfogytiglanját tölti, és a gonosz édesanyját, Liliant (Brenda Strong) is láthattuk, aki jelenleg szintén rács mögött tartózkodik. Egyelőre nem tudni, hogy Lex hogyan kerül a képbe, de valószinűleg az évad idegenellenes történetszálában fog részt venni.

Korábban olyan színészeket láthattunk már az ikonikus szerepben, mint Michael Rosenbaum (Smallville), Jesse Eisenberg (Batman Superman ellen), Kevin Spacey (Superman visszatér) és Gene Hackman (Christopher Reeve-filmek), de idesorolható Clancy Brown is, aki ugyanolyan emlékezetes alakítást nyújtott a karakter szinkronhangjaként a Superman és Justice League rajzfilmsorozatokban.

Jon Cryer neve leginkább a Két pasi – meg egy kicsi kapcsán lehet ismerős, de a kreditjei között megtaláljuk az Álmodj rózsaszínt című romantikus vígjátékot és a Will és Grace szitkomot is.

A Supergirl új epizódjait vasárnaponként adja a CW.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük