DC Magyarország

Minden, ami DC!

Komoly változtatást eszközöltek a készítők az Arrow jövőjére nézve

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyúttal az is kiderült, hogyan tér vissza Roy Harper a történetbe.

Nagy fordulattal zárult az Arrow hetedik évadának nyitóepizódja. Az első öt szezonból ismerős flashback jelenetek stílusában láthattunk egy fiatalembert, amint próbál eljutni Lian Yu-ra, ahol Oliverből a Zöld Íjász vált, és végül csapdába is esik a titokzatos szigeten. A rész végén derült ki, hogy ezúttal nem a múltban, hanem a jövőben járunk, egészen pontosan 20 évvel, az ismeretlen férfi pedig Oliver Queen fia, William. Ennél is érdekesebb azonban a csapdát felállító személy, aki nem más, mint az idős Roy Harper. Most már világossá vált, hogy miért volt ekkora titkolózás a stáb részéről Roy visszatérése és történetszála körül.

arrow-flash-forward.jpg

A felnőtt Williamet Ben Lewis kelti életre, akit olyan sorozatokból ismerhetünk, mint A szolgálólány meséje, a Bizonytalan és a Brilliáns elmék.

A visszaemlékezések öt évadon keresztül szerves részei voltak a sorozatnak. Oliver ugyebár öt évet töltött a rejtélyes szigeten, és mindegyik szezonban egy-egy esztendő eseményeit nézhettük vissza. Ebből következik, hogy a hatodik etapban már nélkülöznünk kellett a flashbacket, amit most úgy néz ki, a hetedik felvonástól az előretekintések váltanak fel. Beth Schwartz producer azt is elárulta, hogy innentől kezdve a sorozat végéig kapunk flash-forward jeleneteket, mert szerinte ezek valami igazán újat tudnak hozni a sorozat világába, új történeteket és lehetőségeket hordoznak magukban.

A Legends of Tomorrow első évadában már bepillantást nyerhettünk egy disztopikus, 2046-os Star City-be. Úgy tűnik, az az idővonal talán meg is valósulhat, hiszen a legendák egyik tagja, Zari Tommaz (Tala Ashe) egy hasonlóan sötét jövőből érkezett. Emellett a 2046-os Star City néhány motívuma, főleg Lyla (Audrey Marie Anderson) és Diggle (David Ramsey) fia már az Arrow jelenének is része. A producer azonban kijelentette, hogy az Arrow előretekintései nem kapcsolódnak a legendákhoz, hanem egy saját jövőképet festenek.

Az Arrow hétfőnként jelentkezik új epizódokkal az Államokban.

(forrás: Deadline, TVLine, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük