DC Magyarország

Minden, ami DC!

James Gunn a Warner Bros. radarján?

hírek | 2018. augusztus 9. 19:27 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Disney/Marvel kárából más stúdiók hasznot húznának.

A Hollywood Reporter értesülései szerint A galaxis őrzői filmek rendezőjének nem lesznek munkaügyi gondjai. Gunnt július 20-án tette lapátra a Disney 10 évvel ezelőtti ízléstelen poénok miatt, melyeket a Twitteren posztolt. A rendező hiába kért bocsánatot, valamint kampányolnak mellette a rajongók és az őrzőket játszó színészek is, a Disney egyelőre nem gondolta meg magát.

Friss beszámolók szerint Gunn napjai azóta sem telnek eseménytelenül, ugyanis több konkurens stúdió is filmtervekkel tervezi megkörnyékezni a rendezőt, beleértve a Warner Bros-t. Konkrét producereket egyelőre nem említenek, hogy kikkel beszélt Gunn, de egészen addig nem tehetnek elé ajánlatot, amíg tart a szerződésének felbontása a Disney-vel.

A Warner lehetséges megkeresése nem is meglepő annak fényében, hogy hamarosan terítékre kerül náluk a Green Lantern Corps mozifilm, melyet ki másra is bízhatnának, mint a galaxist kellően ismerő filmesre, de persze az is a pakliban lehet, hogy teljesen más stílusú és volumenű film rendezésével/írásával bíznák meg.

(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük