DC Magyarország

Minden, ami DC!

Jason Todd színre lép a Titans új fotóin

Oszd meg a cikket másokkal is:

Vajon Batman szerinte is bekaphatja?

Az ősszel érkező Titans sorozatban Dick Graysont láthatjuk majd, amint egy csapat élén próbál kitörni Batman árnyékából, akivel az előzetes tanulsága szerint nem ápol épp rózsás viszonyt. Ezen a helyzeten valószinűleg nem fog segíteni az sem, amikor a devevérember második szárnysegédje, Jason Todd (Curran Walters játékában) is tiszteletét teszi, akiről most lehullott a lepel két promókép formájában.

robins_2.jpg

robins_1.jpg

Ez lesz a közkedvelt Robin első élőszereplős megjelenése, ami komoly mérföldkő úgy a karakter, mint a Bat-család rajongói számára. Ez természetesen azt is jelenti, hogy most először nézhetjük meg a hús-vér Dick Grayson és Jason Todd konfrontációját. Ahogy azt a képek sejtetik, nem számíthatunk baráti összeborulásra, legalábbis kezdetben semmiképp, hiszen az első fotón szinte tapintható a feszültség a két fiatal hős között.

A Titans showrunnere, Greg Walker némi részletet is elárult a Robinok kapcsolatáról: “Azt szeretem legjobban Jason karakterében, hogy olyan féktelen, magabiztos személyiséggel bír. Látszólag egyáltalán nincs rá hatással a sötétség, igazi punk attítűdöt képvisel, amihez rengeteg energia társul.” A showrunner humorosan úgy írja le a fiatal szárnysegédek kapcsolatát, mint egy találkozást a volt barátnőd jelenlegi pasijával. “Látjuk majd Dick Grayson vívódását, amikor tudomást szerez egy másik Robinról, aki egészen más kapcsolatot ápol ‘apával’. Ráadásul a második gyermek megengedhet magának olyasmit is, amire az első fiú még gondolni sem mert.”

A sorozat hangsúlyt fektet majd a két Robin közötti kontrasztra, ami a harcjelenetekben és a Bruce-szal való kapcsolatukban is megmutatkozik. Azt is megnézhetjük majd, hogy Dick miért vonult önszántából száműzetésbe, miért fordított hátat Batmannek, és hogyan igyekszik megtalálni a saját identitását és a helyét a világban.

Ami pedig a Sötét Lovag feltűnését illeti, Walker állítása szerint Bruce és Batman egyaránt része a történetnek, és a sorozat valamilyen szinten kettéválasztja ezt a két személyiséget. A showrunner tisztázta, hogy ez nem egy Batman sorozat, de azért be akarják mutatni Bruce és Dick kapcsolatát, mint egy eredettörténetben.

Ilyen érdekes fejlemények után nagyon távolinak tűnik az amúgy nemsoká esedékes premier. A Titans október 12-től válik elérhetővé a DC Universe streaming szolgáltatón.

Ha még nem láttátok volna az első előzetest, most pótolhatjátok:

(Forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük