DC Magyarország

Minden, ami DC!

A csapatkép mellé újdonságok is érkeztek a Titans sorozathoz

Oszd meg a cikket másokkal is:

Nem szabad előre leírni a fiatal hősöket.

A tegnap esti csapatkép (melyet itt most újra szemügyre vehettek) után most jöjjenek a legfrissebb részletek, melyeket megtudtunk az élőszereplős Titans sorozat kapcsán.

dct_2728923823939.jpg

A DC Universe készülő sorozatában Robin/Dick Grayson (Brenton Thwaites), Raven/Rachel Roth (Teagan Croft), Starfire/Koriand’r (Anna Diop) és Beast Boy/Gar Logan (Ryan Potter) történetét követhetjük nyomon, amint megalapítják a Titans nevű csapatot, hogy felvegyék a harcot egy gonosz erővel, ami egyiküket – és a világot – veszélyezteti.

A Titans egy lehetséges sorozatterv volt a TNT-nél 2014-ben, de a csatorna visszadobta a pilot epizódot. Szerencsére, a DC elkezdett dolgozni a saját streaming szolgáltatóján, és jó ötletnek tartották ezzel a projekttel útjára indítani a platformot. Ennek az önállósodásnak az volt az eredménye, hogy kedvük szerint alakíthatták a sorozatot sötétebb tónusúra, és szokatlanabb szerkezetűre. “Lehetőségünk volt, hogy eltérjünk a konvencionális sorozatgyártástól, és inkább egy 12 órás filmet forgassunk. Jobban tudtunk fókuszálni a karakterekre, és a merész tartalomra,” árulta el Geoff Johns. Egyszóval, így került a képbe a már most szállóigévé vállt “Fuck Batman” beszólás is.

Egy lassú folyású sorozatról beszélünk ebben az esetben, ami azt jelenti, hogy a csapat nem fog azonnal összeállni már az első percben. Amikor az amúgy Marv Wolfman és George Pérez New Teen Titans képregényéből inspirálódott cselekmény kezdetét veszi, Dick detektívként dolgozik Detroitban, mert el akar távolodni az erőszakos életstílustól, amit Batman segédjeként folytatott. Ám ekkor találkozik Rachellel, egy problémás fiatal empata lánnyal, aki történetesen egy démon lánya, és Dick segítségét kéri, hogy megértse a képességeit.

“Kötődnek egymáshoz, mivel mindkettejüket cserbenhagyták. Olyanok együtt, mint apa és lánya,” mondja a 14 éves Croft a karakteréről.

A két elveszett lélek megpróbálja tehát elűzni azokat a gonosz erőket, amik ki akarják használni Ravent. Útközben csatlakozik hozzájuk Beast Boy és Starfire is. Ugyan beletelik egy kis időbe, míg a csapat összerázódik, Thwaites szerint kifizetődött a várakozás. “A kedvenceim a közös harcjelenetek ezekkel a srácokkal, mert mind briliáns színészek, akikkel öröm a közös munka. Ugyanakkor volt néhány igazán komplex jelenetünk, valamint forgattunk éjszaka is, a hóesésben. Remélem, a bajtársias hangulat a színészek között át fog jönni a képernyőn keresztül is.”

Az évad során a hőseink találkoznak néhány ismerős arccal a képregényekből. Feltűnik Hawk (Alan Ritchson) és Dove (Minka Kelly); a spinoff sorozatot kapó Doom Patrol csapat; Wonder Girl/Donna Troy (Conor Leslie) és Jason Todd (Curran Walters) is, Batman jelenlegi szárnysegédje, akit két új promóképen fedtek fel tegnap a készítők. “Jason Todd szerint Robinnak lenni a világ legmenőbb dolga, Dick azonban nagyon más véleményen van ezzel kapcsolatban,” árulta el Johns a két fiatal hős közötti kontrasztról.

A rajongók ugyan fel kell készüljenek némi meglepő eltérésre az alapanyagtól, Johns megnyugtat minket, hogy a sorozat hűséges lesz ahhoz, ami különlegessé teszi a csapatot. “A Titans mindig releváns lesz, mert elveszett karakterekről szól, akik családra találnak. Ez mindig aktuális lesz, mert emberi.”

A csapatkép mellé érkezett egy csokornyi promókép is ráadásnak, az évad első két epizódjából. Ezeken szemügyre vehetjük a főszereplő csapatot (Beast Boy kivételével), a Hank Hall-Dawn Granger párost, valamint ismertebb alteregóikat is, Hawkot és Dove-t, illetve hőseink egyik ellenfelét, a félelmetes Nuclear családot.

A sorozat október 12-én indul útjára a streaming szolgáltatón, és péntekenként érkeznek az új epizódok.

(Forrás: EW, DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük