DC Magyarország

Minden, ami DC!

Alan Tudyk játssza a Doom Patrol főgonoszát

Oszd meg a cikket másokkal is:

Nem akárkivel bővült a szereplőgárda, hanem Senkivel.

Eric Morden/Mr. Nobody tör majd borsot a különc csapat orra alá, akit a Kertvárosba száműzve és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetből ismert Alan Tudyk fog életre kelteni.

A karakter háttértörténete így hangzik: Miután ex-nácik kísérleteztek rajta a háború utáni Paraguayban, az egykor Eric Mordenként ismert férfi élő árnyékként tér vissza, aki képes kiszipolyozni az emberek tudatát. Így válik belőle a titokzatos és teljesen őrült Mr. Nobody.

Tudyk számára egyébként nem idegen a DC sorozatok világa, ugyanis ő játszotta Bruce Wayne önimádó unokatestvérét, Van Wayne-t a hányatatott sorsú Powerlessben.

A Jeremy Carver által írt Doom Patrol újraértelmezi a DC legfurább csapatát, amely olyan kitaszítottakból áll, mint Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) és Crazy Jane (Diane Guerrero), vezetőjük pedig a rejtélyes Dr. Niles Caulder. Csatasorba állítja őket a digitális kor abszolút hőse, Cyborg (Joivan Wade), összefogva pedig ezek a kirekesztett emberek olyan küldetésekben vesznek részt, amelyek a DC univerzum legbizarrabb, legváratlanabb területeire kalauzolják el őket.

A sorozat 2019-ben debütál a DC saját streaming szolgáltatásán, a DC Universe-n.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük