DC Magyarország

Minden, ami DC!

Tehetségkutató sztár játssza a The Flash új gonoszát

Oszd meg a cikket másokkal is:

Rugalmas embert kellett választani Rag Doll szerepére.

Az America’s Got Talent című tehetségkutató résztvevőjét, a gumiember Troy James-t kérték fel Peter Merkel, azaz Rag Doll (Rongybaba) eljátszására a The Flash következő évadában. A népszerű rosszfiút az ötödik epizódban vehetjük majd szemügyre.

A karaktert 1942-ben mutatták be a Flash képregényekben, egy karneváli kikiáltó igencsak hajlékony fiaként, aki a bűnözés útjára tért, miután gyermekjátékokban bújt el, hogy így rabolhasson ki áruházakat. A karakter legutóbb a 2004-ben indult Batman rajzfilmsorozat egyik epizódjában tűnt fel.

Merkel egyedi képességei miatt a szereplőválogatás során fontos volt, hogy olyan valakit találjanak, aki szinte emberfeletti hajlékonysággal rendelkezik. James tökéletesen beleillett a képbe, miután a nyáron elkápráztatta a tehetségkutató nézőit és bíráit a végtag áthelyező mutatványával.

James, aki a Kanadai Wonderland vidámparkban kezdte előadói karrierjét, korábban már megmutatta nyúlékonyságát olyan sorozatokban, mint Shadowhunters, Father Time és a The Strain – A kór.

Az általa alakított Rag Doll a már korábban bejelentett Cicadahoz (Chris Klein) fog csatlakozni az ötödik évadban, tovább növelve a fenyegetést, amely valószínűleg itt még nem áll meg.

A The Flash ötödik évada október 9-én startol a tengerentúlon.

(Forrás: TV Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük