DC Magyarország

Minden, ami DC!

Újabb ismerős arccal erősít az HBO ‘Watchmen’ pilotja

Oszd meg a cikket másokkal is:

Csak gyűlnek és gyűlnek a rejtélyes karakterek.

Yahya Abdul-Mateen II és Sara Vickers

További tagokkal bővült az HBO-féle “Watchmen” pilot eddig sem elhanyagolható szereplőgárdája. Yahya Abdul-Mateen II neve is felkerült a stáblistára, ám ahogy azt ettől a sorozattól már megszokhattuk, nem tudni, milyen szerepben láthatjuk őt a képernyőn. Amit azonban tudunk, hogy decemberben egy másik nagyszabású szuperhősprojekt keretein belül nézhetjük meg a színészt, hiszen a James Wan rendezésében készülő “Aquaman” szólókaland egyik gonosztevőjét, Fekete Ráját kelti életre a nagy vásznon.

Rajta kívül Sara Vickers is csatlakozott a szereplők névsorához, mondanunk sem kell, hogy homály fedi a karakterének kilétét. A skót színésznő a “The Alienist” című sorozatból lehet ismerős.

Ezek a bejelentések az után érkeztek, hogy a tegnapi nap folyamán Tim Mison (“Az Álmosvölgy legendája”), Frances Fisher (“Titanic”) és Jacob Ming-Trent (“Superfly”) nevével bővült a résztvevők sora.

Tim Mison, Frances Fisher és Jacob Ming-Trent

Nem Yahya az egyetlen olyan név a pilot epizódban, akit komolyabb szerepben láthatunk a DC Moziverzum filmjeiben is, hiszen a napokban került nyilvánosságra, hogy Jeremy Irons is erősíti jelenlétével a mezőnyt, amelyben megtaláljuk Regina Kinget (aki állítólag főszerepben tündökölhet), Don Jonsont, Louis Gossett Jr.-t, Tim Blake Nelsont, Adelaide Clemens-t és Andrew Howardot.

A “Watchmen” cselekménye egy alternatív történelemben játszódik, ahol a “szuperhősöket” kívülállóként kezelik. A sorozat felkarolja az úttörőnek számító képregény nosztalgiáját, de ugyanakkor igyekszik a saját útját járni. A projekt nem egy szolgai feldolgozása a 12 kötetnek, hanem egy eredeti történet, ami azok elemeiből építkezik.

Damon Lindelof showrunner (“Lost – Eltűntek”, “A hátrahagyottak”) az Instagramján utalt rá, hogy ezzel immár teljes a bemutató rész szereplőgárdája, emellett pedig hozzátette, hogy hiába is faggatnánk a színészeket a szerepeik kapcsán, mert nekik sem árulta el, hogy kiket játszanak.

And that’s the entire cast, folks!!! Don’t ask them who they’re playing BECAUSE I HAVEN’T TOLD THEM!

Damon (@damonlindelof) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: Variety, TV Insider, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük