DC Magyarország

Minden, ami DC!

Jeremy Irons lesz az HBO ‘Watchmen’ pilotjának főszereplője

Oszd meg a cikket másokkal is:

Damon Lindelof egy nagyágyúval erősíti a szereplőgárdát.

Az Oscar- és Emmy-díjas Jeremy Irons főszerepet kapott az HBO sorozatának pilot epizódjában. Az adaptáció Alan Moore és Dave Gibbons ikonikus grafikus novellájából merít inspirációt. Irons olyan nevekhez csatlakozik a szereplőgárdában, mint Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens és Andrew Howard.

Lindelof Watchmen értelmezése egy alternatív történelemben játszódik, ahol a “szuperhősöket” kívülállóként kezelik. A sorozat felkarolja az úttörőnek számító képregény nosztalgiáját, de ugyanakkor igyekszik a saját útját járni. Amint azt maga Lindelof leszögezte, a projekt nem egy szolgai feldolgozása a 12 kötetnek, hanem egy eredeti történet, ami azok elemeiből építkezik.

Csakúgy, mint a többi “Watchmen” casting esetében, ezúttal sem lehet tudni, pontosan kit kelt életre a színész, ám egyes információk szerint egy brit birtok korosodó, arrogáns urát testesítheti meg.

Ironst mi legfőképp a DC Moziverzum Alfred Pennyworth-jeként ismerjük és szeretjük, de nem mehetünk el szó nélkül az olyan munkái mellett sem, mint az Emmy-díjjal jutalmazott alakítása az “Elizabeth” című dráma miniszériában, az 1990-es “A szerencse forgandó”, amiért egy Oscart is bezsebelt, vagy a népszerű “Borgiák” sorozat.

(Forrás: Deadline, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük