DC Magyarország

Minden, ami DC!

Wonder Woman júliusban meghódítja az HBO-t

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ideje újra ellátogatni Themüszkirára.

Miután ebben a hónapban visszatértek a Warner Bros. tartalmak az HBO és az HBO GO kínálatára, köztük olyan címekkel, mint a “Batman Superman ellen”, az “Öngyilkos osztag” és a “Lego Batman”, arra sem kell sokat várnunk, hogy kedvenc amazon hercegnőnk első önálló kalandja, a DC Bővített Univerzum eddigi legelismertebb felvonása is terítékre kerüljön.

A film cselekménye a mesés Themüszkira szigetén veszi kezdetét, ahol a fiatal Diána édesanyja, Hippolüté királynő meséit hallgatja az amazonokról, miközben kőkemény kiképzésben részesül. Ekkor váratlan fordulat következik be a szigeten élő amazonok életében, betoppan ugyanis a világháborús kém, Steve Trevor, aki a külvilágban zajló borzalmas eseményekről mesél. Diána szentül hiszi, hogy Árész, a háború istene áll a mindez mögött, ezért úgy dönt, segít a pilótának és az ártatlanoknak, akik értelmetlenül szenvednek a harcok miatt. Ő maga is csatasorba áll, hogy véget vessen a háborúnak, és legyőzze a gonosz istenséget, akinek az egész szörnyűség “köszönhető”.

Patty Jenkins rendezőnő filmjében a mindig csodálatos Gal Gadot játssza a címszerepet, és olyan nevek asszisztálnak neki, mint Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Antiopé), Danny Huston (Ludendorff tábornok) és David Thewlis (Sir Patrick).

Hangolódásképp nézzétek meg az HBO beharangozóját:

A naptárainkban a július 15-i dátumot érdemes bekarikázni, ugyanis az HBO ekkor tűzi először műsorra a filmet este 8 órától, valamint ettől a naptól kezdve válik elérhetővé az HBO GO-n is.

(Forrás: HBO Magyarország)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük