DC Magyarország

Minden, ami DC!

Más irányt vehet a szóló Flash-film

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egy friss jelentés szerint nem az lesz a film címe, amit eddig tudtunk.

Flash önálló mozis kalandja az elmúlt néhány évben rengeteg alakításon és változtatáson esett túl. Eleinte tényleg szólófilmként képzelték el a projektet (csupán Kiborg tűnt volna fel mellékszerepben), a tavalyi San Diego-i Comic-Conon azonban bejelentették, hogy a film “Flashpoint” címen érkezik majd mozikba. Úgy néz ki, hogy ez most ismét megváltozik.

A Hollywood Reporter ugyanis lehozott egy cikket Dan Mazeau következő projektjéről, ami tartalmazza az alábbi mondatot: “Mazeau dolgozott a Warner Bros. Flash filmjén, amikor még Flashpoint címen futott…”

A múlt idő használatából arra következtethetünk, hogy a film más címet kapott, ami logikus ötletnek tűnik, hiszen a Flashpoint amolyan “Igazság Ligája 1.5” lenne, de a Liga tavalyi összeállása nem szerepelt túl jól a kasszáknál.

Borys Kit, a szóban forgó cikk szerzője a Twitteren reagált az ominózus mondat keltette spekulációkra. “Nem azt mondtam, hogy nem a Flashpointot adaptálják. Csak azt, hogy nem ez lesz a film címe. De talán ezzel is túl sokat árultam el.”

A film rendezői John Francis Daley és Jonathan Goldstein lesznek, akik legutóbb a “Éjszakai játék” című, nagy sikerű vígjátékot hozták tető alá.

(Forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük