DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘The Kitchen’: Melissa McCarthy DC filmben szerepelhet

Oszd meg a cikket másokkal is:

Melissa McCarthy (“Szellemírók”) a tárgyalások végső stádiumában tart, hogy Tiffany Haddish (“Girls Trip”) oldalán tűnjön fel a “The Kitchen” című drámában!

Ez lesz Andrea Berloff forgatókönyvíró (“Straight Outta Compton”) rendezői debütálása, ugyanakkor az írói feladatok is rá hárultak. A projekt a New Line Cinema és a DC Entertainment gondozásában készül Ollie Masters és Ming Doyle 2014-es képregénysorozata alapján, ami a Vertigo kiadó szárnyai alatt futott. A film producere Michael De Luca lesz.

Ez a film szokatlan vállalkozás egy nagy stúdió részére: egy sötét dráma, amit egy nő rendez, és három erős női főszereplő antihőst számlál. A The Kitchen egy ír maffiatörténet, ami New York Hell’s Kitchen nevű negyedében játszódik az 1970-es években. Az FBI egy razzia során lekapcsolja a bandavezéreket, így míg azok büntetésüket töltik, a feleségeik veszik át az irányítást, és végül sokkal könyörtelenebb vezetőknek bizonyulnak, mint férjeik.

McCarthy már többször megcsillogtatta komikusi tehetségét, a “The Kitchen”-ben azonban bebizonyithatja a “Koszorúslányok” című filmért 2012-ben Oscarra jelölt szinésznő, hogy egy drámai szerepben is képes remekelni.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük