DC Magyarország

Minden, ami DC!

Élőszereplős ‘Titans’: Ryan Potter Beast Boy szerepében

hírek | 2017. október 18. 20:07 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A “Titans” sorozat legújabb bejelentése egy aljas, zöld, alakváltó gépezet.

Ryan Potter (“Big Hero 6 The Series”) csatlakozott a sorozathoz, ami 2018-ban érkezik a DC saját digitális pletformjára. Állandó szereplőként követhetjük majd nyomon, mint Beast Boy (magyarul Gézengúzként ismerhetjük), másik nevén Garfield “Gar” Logan.

A hivatalos leírás szerint “Gart megfertőzte egy halálos kór, a Sakutia egy afrikai szafari során, genetikus szüleivel együtt. Egy kísérleti gyógyszerrel történt kezelés bizarr mellékhatásokat vont maga után. Azon kívül, hogy a haja és a bőre is bezöldült, az egyszerre ‘okoskodónak’ és ‘szórakoztatónak’ leírt Gar képes átalakulni bármilyen méretű állattá.”

beast_boy_pr_v01_r01_59e79641180958_88483576.jpg

Ryan nem feltétlenül ismeretlen a DC rajongók körében, hiszen fanfavorit jelöltté vált a Tim Drake-féle Robin szerepére, miután az alábbi videóval állt elő, melynek végén Ben Affleckhez szól (akkor még úgy volt, hogy ő rendezi a filmet): “Ahogy Tim mondta, Batmannek kell egy Robin.”

A napokban továbbá arra is fény derült, hogy Brad Anderson fogja tető alá hozni a pilot epizódot, aki olyan nagysikerű sorozatoknál működött közre rendezőként, mint “A rejtély”, a “Drót”, a “Boardwalk Empire – Gengszterkorzó”, a “Treme”, vagy éppen az AMC csatorna sorozata, a “Gyilkosság”.

(Forrás: TVLine, DC, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük