DC Magyarország

Minden, ami DC!

Élőszereplős ‘Titans’: Forgatási lesifotókon a csapat

hírek | 2018. április 12. 09:52 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A paparazzikban most sem csalódtunk, néhány karakter kinézetét illetően viszont más a helyzet.

Lesifotókon láthatjuk először a Ryan Potter által játszott Beast Boy-t, Teagan Croft Ravenjét, valamint Anna Diopot Starfire szerepében.

A képek nem túl bizalomkeltőek, de messzemenő következtetéseket sem vonhatunk le belőlük, hiszen az utómunka még hátra van. Abból ítélve, hogy Dick Graysont civilként láthatjuk, valószínűleg a többiek is inkognitóban vannak, tehát a rajtuk lévő ruha nem egyezik a szuperhős jelmezeikkel. Ellenkező esetben vélhetően már kaptunk volna róluk hivatalos képeket, ahogy az Robin, valamint Dove és Hawk esetében is történt.

Az epizódokat már huzamosabb ideje forgatják Torontóban.

A sorozat egy csapatnyi fiatal szuperhős kalandjait követi nyomon a DC univerzumból, amikor Dick Grayson előtör az árnyékokból, hogy egy félelmet nem ismerő, új szupercsapat vezére legyen, amiben jelen van Starfire, Raven és még sokan mások.

A cselekmény részleteit továbbra is homály fedi, de az már megerősítést nyert, hogy a sorozatban bemutatkozik a The Doom Patrol tagjaként Elasti-Girl, Negative Man, Robotman és The Chief. Szerephez jut még továbbá Tony Zucco és a Maroni maffiacsalád is, valamint pletykák szerint Curran Walters játssza Jason Toddot.

A sorozat valamikor 2018 utolsó negyedében debütálhat a Warner DC témájú streaming szolgáltatásán olyan további címek mellett, mint a “Harley Quinn” rajzfilmsorozat, az élőszereplős “Metropolis” című sorozat, ami Lois Lane és Lex Luthor kalandjait követi nyomon, illetve a “Young Justice” várva várt harmadik évada.

UPDATE:

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a legtöbb negatív kritikát a kiszivárgott képek kapcsán Anna Diop és Starfire kapta. A színésznő az Instagramján adott hangot a haragjának, amiért a rajongók több hónapnyi várakozás után egy előnytelen fotót kaptak róla: “Utálom, hogy a nagyszerű rajongóink ezt a képet látják először, hiszen ki van ragadva a kontextusból, és a fantasztikus karakterem, valamint a mindebbe belefektetett elképesztő munka félreértelmezése.”

Ugyanakkor kitért a gyűlöletre is, amit a képek eredményeztek: “A közösségi médiában sokszor visszaélnek az emberek az anonimitás kényelmével, és gyűlöletet szítanak. Ez egyszerűen csak szomorú, és csupán a hozzászóló gyengeségéről és személyiségéről fest egy képet. A rasszista, megalázó és gonosz kommenteknek semmi közük a személyhez, aki felé irányulnak, ezt én pontosan tudom, ezért nem is veszem magamra.”

Mi továbbra is kíváncsian várjuk az első hivatalos képeket a csapatról, addig viszont be kell érnünk a lesifotókkal és a ténnyel, hogy nem szabad előre ítélkezni.

#Breezy � To the ‘Titans’ fans: Yesterday a photo of me on set leaked online. And it was unfortunate because fans have been waiting MONTHS for a photo of ‘Starfire’ and a sloppy (�) photo of me on a curb in 15 degree weather is what they got instead � For the sake of our incredible fans – I hated that this is the first picture people are seeing. It’s out of context and it’s a misrepresentation of the incredible character I get to play. And also a misrepresentation of the phenomenal production behind it all. With that said – the hate speech that followed was deplorable. And though I am highly unbothered �� I do want to use this as an opportunity to say that tearing people down is not something that I tolerate. For myself or anyone else. Too often social media is abused by some who find refuge in the anonymity and detachment it provides: misused as a tool to harass, abuse, and spew hatred at others. This is weak, sad, and a direct reflection of the abuser. Racist, derogatory, and/or cruel comments have nothing to do with the person on the receiving end of that abuse. And because I know this – I’m unfazed 🙂 But for anyone out there who may not – I am here to remind you that whatever ugly and negative thing anyone ever chooses to say about you is always a reflection and revelation of themselves- it does NOT define you, and it certainly does NOT make you any less perfect than you are – Be you! Stay beautiful! Live breezy 🙂 As always, Much love �

Anna Diop (@the_annadiop) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: Heroic Hollywood, ComicBook, Weibo)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük