DC Magyarország

Minden, ami DC!

Tommy Elliot is visszatér a ‘Gotham’ negyedik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

A negyedik évad premierében Jonathan Crane hosszú idő után visszatért a képeryőre, és végre átalakult Madárijesztővé. Szerencsére nem ő az egyetlen népszerű Batman karakter, aki visszatér a szezon során.

A csupán egyrészes szereplése után Tommy Elliot hivatalosan is visszatér a sorozatba. Egy interjú során a sorozat executive producere, Bryan Wyndbrandt megerősítette ezt. Azt is elárulta, hogy már folynak tárgyalások arról, hogy a legendás Hush képregénytörténetet is átültessék a sorozatba valamilyen formában.

A képregényekben Elliot volt Bruce legjobb barátja, akivel együtt nőtt fel, és aki átsegítette őt a szülei elvesztése okozta traumán. Sajnos miután Tommy apját meggyilkolták, ő Bruce-t kezdte hibáztatni, és lassan felvette Hush személyiségét, hogy bosszút állhasson. A Gothamben kissé másképp alakult a történet. Az első évad 8. részében Elliott kötekedett Bruce-szal. Egy Alfréddal való beszélgetés után és némi felgyülemlett aggresszió miatt végül képen törölte Tommy-t. Azóta nem láttuk a karaktert.

(Forrás: Comic Book)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük