DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Injustice 2’: Atom is az érkező DLC karakterek között

hírek | 2017. október 4. 20:07 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Mortal Kombat karakterek, Hellboy és már jól ismert DC hősök után most egy újdonsággal készültek az “Injustice 2” videojáték készítői, hamarosan ugyanis Atom is csatlakozik a rosterhez.

“A fizikus zseni, Ryan Choi húzza magára Atom jelmezét, miután mentorának — és az eredeti Atomnak —, Ray Palmernek rejtélyesen nyoma veszett. A kvantum összezsugorító technológiával felfegyverkezett Ryan arra használja a kvantum öv szubatomikus erejét, hogy felkutassa elveszett barátját, azon túl pedig, hogy az igazságért harcoljon.”

Atom képessége tehát, hogy a ruhájának köszönhetően képes megváltoztatni a saját méretét és tömegét: megnőhet óriássá, de akár hangya méretűre is össze tud zsugorodni. Videón már leshető is akció közben:

A karakter játékbeli változata kevésbé ismert, mint a leírásban szintén említett Ray Palmer, aki jelenleg a “Legends of Tomorrow” című sorozatban látható Brandon Routh alakításában. Ryan 2016-ban mutatkozott be a képregények lapjain.

Arról nincs pontos információ, hogy Atom mikor érkezik meg a játékba, és hogy miképp fog erre sor kerülni. Talán majd a Fighter Pack 3 részeként, hiszen egyelőre a Fighter Pack 2 utolsó hátralévő karaktere, Hellboy is várat magára (Raiden és hozzá a Black Lightning skin csak tegnap jelent meg).

UPDATE: Ed Boon, a videojáték rendezője megerősítette, hogy Atom a Fighter Pack 3 karaktereinek egyike.

Egyelőre még Hellboy sem futott be a Fighter Pack 2 részeként (Raiden is csak tegnap), amiből már csak ő hiányzik. Atom megjelenésére valamikor ezt követően számíthatunk.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

1 komment a(z) "‘Injustice 2’: Atom is az érkező DLC karakterek között" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük