DC Magyarország

Minden, ami DC!

Crisis on Earth-X: Prometheus is feltűnik a négyes crossoverben

Oszd meg a cikket másokkal is:

A legfrissebb hírek szerint a gonosztevő benne lesz az “Arrow”, a “The Flash”, a “Legends of Tomorrow” és a “Supergirl” között zajló négyes crossoverben, de ez a Prometheus az Earth-X-ről származik, a neve így Prometheus-X.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a négyes crossover a “Crisis on Earth-X” címet kapta, és szerepelni fog benne jópár hős gonosz változata az Earth-X-ről, egy alternatív földről, ahol a nácik nyerték meg a második világháborút. Az ekkor kiadott képregényborítón utaltak Prometheus-X szereplésére, aki mellett a gonosz Zöld Íjász, a gonosz Flash, valamint Overgirl is látható.

A karakter visszatérésétől függetlenül úgy fest, hogy Josh Segarra nem tér vissza a szerepbe, így mást juthat játékidőhöz Prometheus jelmezében. A nagy kérdés ez esetben az: Ki van a maszk alatt? Az EW teóriája szerint Quentin Lance lehet az, akiről voltak utalások az Arrow 5. évada során, hogy öntudatán kívül ő követte el Prometheus bűncselekményeit. Egy másik felvetés szerint viszont Roy Harper rejtőzhet a maszk alatt, ugyanis Colton Haynes nemrég utalt a karakter visszatérésére.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük