DC Magyarország

Minden, ami DC!

A ‘Nightwing’ rendezője egy tökös akciómenetet ígér

hírek | 2017. szeptember 15. 16:39 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A “Lego Batman – A film” premierje körül jelentette be a Warner Bros. egy önálló Nighwing film készítését, melynek direktori feladatait Chris McKay, az említett animációs film rendezője fogja ellátni. McKay épp “A LEGO Ninjago film”-et népszerűsíti, amiben produceri szerepet tölt be, de a sajtótól nyilván kapott kérdéseket az önálló Dick Grayson-film kapcsán is, ő pedig ki is használta az alkalmat, hogy áradozzon egy sort a karakterről.

“Nagy képregényrajongó vagyok, és örülök, hogy filmre vihetem Nightwing, azaz Dick Grayson sztoriját. Ő egy olyan figura, akit mindenki ismer a világon, de soha nem kap elég időt a vásznon. Csináltak már egymillió Pókember filmet, van egy rakás Batman is, és Hulkkal is próbálkoztak már elégszer. A Tim Burton filmek idején mindenki azt kérdezte: vajon benne lesz Robin? A Visszatér kapcsán is felmerült a téma. Christopher Nolan filmjeinél megint azon pörögtek, hogy látják-e majd Robint a vásznon, a Batman Superman ellen esetében szintén. Nagyon szeretem a kis emberekről szóló történeteket, és talán az övé a kedvencem mind közül. Mindenki úgy gondolja, hogy Robin egy csicska, senki nem akar kissrácként Robin lenni, mindenki Batmant választja a játék során. Pedig Robin egy ablak Batman karakterére, az ő szemén keresztül értheti meg és veheti szemügyre egy fiatal srác Batman világát. Nincs még egy ilyen karakter, mint ő. Nagyon kevés hős nő fel a képregények lapjain és válik valami egészen mássá.”

McKay a terveiről is beszélt a Nightwing film kapcsán, nagyon kihangsúlyozva, hogy minimális vizuális effektet fog bevetni a projekt során. “Egy kicseszettül tökös akciófilm lesz, hatalmas szívvel és sok érzelemmel. Egy őrületes menet. Bárki is kapja Nightwing szerepét, neki és a többi színésznek is valóságos kiképzőtáboron kell teljesítenie, olyan brutális lesz. Nem használok majd sok CGI-t. Minden szarság valódi lesz, kőkemény kaszkadőrmunka. Rendkívüli élmény lesz a stábnak és a nézőknek egyaránt. Nem olyan lesz, mint a mostani filmek, ahol minden repül és tele van tömve animációval. Amit Nightwing csinál, valódi kell legyen. Neki az a szuperképessége, hogy átlagemberként is a rohadtul jól nyomja a harcot meg a tornát meg ilyen szarságokat. Szóval ezt fogják látni a nézők is. Jó móka lesz.”

(Forrás: Collider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük