DC Magyarország

Minden, ami DC!

Leonardo DiCapriot szeretné a Warner Jokernek?

hírek | 2017. szeptember 1. 16:31 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A múlt hét egyik legizgalmasabb filmes híre volt, hogy a Warner egy új Joker filmet tervez megvalósítani, ami a karakter eredetét mutatná be, a Bővített univerzumtól függetlenül, vagyis nem Jared Letóval a főszerepben.

Még érdekesebb volt az a részlet, miszerint a film producerei közt Martin Scorsese is szerepel, akit egyetlen filmrajongónak sem kell bemutatni. Vajon miért érdekelné a 74 éves rendező legendát egy képregényfilm, holott egész karrierjében kerülte ezt a műfajt?

Egyes források szerint a Warner azt az ambiciózus döntést hozta, hogy Martin Scorsese nevével csalogatják be Leonardo DiCapriót a szuperhősfilmek világába. Az Oscar-díjas színész és a szintén Oscar-díjas rendező rengeteg zseniális filmet készített közösen, valószínűleg erre alapoznak az előbb említett források, hiszen Leo még nem kapott ajánlatot a stúdiótól, valamint egyes információk szerint Scorsese produceri szerepe sincs még kőbe vésve, pedig egy (vagy két) ilyen név jelenléte nem terelné rossz irányba a filmet, sőt, akár filmes díjak és elismerések sorát is magával vonhatná.

Egy másik forrás azt is említi, hogy Letonak szerződése van az “Öngyilkos osztag” folytatására és a Joker/Harley Quinn spinoffra, ez a másik filmterv pedig a tudta nélkül született. Szegény most nagyon pipa, hogy a Warner egy másik Jokert is szeretne, és ezt a képviselőivel is tudatta.

Bármi legyen is igaz a fentiekből, az mindenképp dicsérendő, hogy a Warner komoly tehetségeket környékez, hogy komoly és minőségi filmeket készíthessen a népes rajongótábor számára.

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük