DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Lucifer’ first look: Tom Welling debütál

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hat évvel a Smallville fináléja után Tom Welling ismét a DC berkeiben tündököl, ezúttal a “Lucifer” című sorozatban. Az EW-nek hála most megnézhetjük az első képeket a karakteréről.

lucifer-301_17_dm1490.jpg

Welling egy Marcus Pierce nevű jólképzett rendőrhadnagyot alakit, aki potenciális szerelmi szálba bonyolódhat Deckerrel, Lucifer bánatára. Ehhez képest a karizmatikus rendőr mindkettejükre rossz első benyomást kelt.

“Amikor Decker először találkozik Marcus Pierce-cel, eléggé az agyára megy, hiszen ő egy sallangmentes, egyenes beszédű fickó, aki nem igazán szakértője a szociális erkölcsöknek, ha úgy tetszik,” mondta Joe Henderson showrunner. “De ami érdekes, az az, hogy ugyanakkor az igazságot képviseli, és sokmindent, ami Chloet a törvény irányába csalogatja. Vagyis Pierce szöges ellentéte Lucifernek, de van köztük hasonlóság is, és ez a kettősség nagyban közrejátszik abban, ahogy kijönnek egymással.”

lucifer-301_tw_dm2123.jpg

Ez a szerep komoly elrugaszkodás Welling számára, aki tíz éven keresztül játszotta az Acélembert. “Egyáltalán nem akartam Clark Kentet újra eljátszani,” mondta Welling. “Az a nagyszerű Clarkban, hogy nem tudta ki ő, és hogy mihez kezdjen a képességeivel. Ellenben a mostani karakterem pontosan tudja, hogy kicsoda, és azt is, hogy mit és hogyan akar megvalósítani, szóval bármilyen jó móka is volt őt játszani, nem feltétlenül Clark miatt vállaltam el a szerepet. Sokkal több okom volt rá, mint az, hogy ‘nem akarok újra Clark lenni,’ de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem játszott közre, hogy ezúttal egy egészen más karakterre vágytam.”

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük