DC Magyarország

Minden, ami DC!

Gal Gadot és az ő ‘Wonder Woman’ karperecei a Rolling Stone címlapján

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy kedvenc szuperhősnőnkben, a mindig csodálatos Gal Gadotban gyönyörködhetünk a tengerentúlon kéthetente megjelenő Rolling Stone magazin legújabb számában és annak címlapján. A színésznő a fotózás mellett a lap szolgálatára állt még egy terjedelmes interjúra is, amiben kitért a Wonder Womanné válására és a nehézségekre, amiket magával hozott a szerep. Ezeket mind az elolvasom mögött találjátok.

gal-gadot-rolling-stone-interview-read-2017-33c3e0e2-1511-4c45-baf3-0a9d764e3db5.jpg

Peggy Sirota for Rolling Stone

http://www.rollingstone.com/movies/features/wonder-woman-gal-gadot-on-becoming-badass-female-action-hero-w498704

Majdhogynem a teljes ismeretlenségből lett Gal Gadotból a jóság szimbóluma az egész világ számára, ami miatt bőven akadtak gondjai is, kezdve azzal, hogy sokan a mai napig nem tudják kiejteni a nevét (gadott, nem gadoh), a származásán át egészen a mellméretéig. Wonder Womannek mindig is nagy keblei voltak a képregény történelem során, ezért sokan keveslik Gadot méreteit. A színésznő erről csak ennyit gondol: “Ha nagyon valósághűek akarunk lenni, az amazonoknak csak egy mellük volt. Egyetlen egy mell. Szóval miről is beszélünk? Kicsi a mellem és a fenekem? Ez mindent megváltoztat!”

Gal elárult egy érdekességet a “Wonder Woman” utóforgatásáról is, amely során éppen terhes volt a második gyermekével, a pocakja pedig már elég nagy volt: “Felvágtuk a jelmezt és green screen volt a hasamon. Állati vicces volt, Wonder Woman egy dudorral.”

A színésznő visszatér Wonder Woman szerepébe a novemberben érkező első Igazságliga-kalandban is, amely kapcsán Gal a rendezőváltásra tért ki. Zack Snyder ugyebár egy családi tragédia miatt adta át a stafétát az utóforgatásokra és utómunkálatokra a “Bosszúállók” direktorának, Joss Whedonnak: “Tudtommal Joss Zack választása volt a film befejezésére. A film hangulata nem lehet emiatt teljesen más, hiszen már le volt forgatva. Joss csak finomhangolásokat végez.”

Végezetül pedig alant vehetitek szemügyre a már említett címlapot, rajta Gal Gadottal Wonder Woman karpereceiben.

rolling-stone-gal-gadot-cover-interview-e11597f7-ff41-47ae-8f27-9c96aebc964e.jpg

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük