DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új címmel készül tovább a George Miller meghiúsult Igazság Ligája filmjéről szóló dokumentumfilm

hírek | 2020. március 28. 10:54 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Számos olyan szuperhősfilmről tudunk, amely valamilyen oknál fogva soha nem jutott el az elkészülésig. Ezek közül is az egyik legérdekesebb és legismertebb a Justice League: Mortal, ami 2007-ben kellett volna a nagyvásznakra kerüljön George Miller (Mad Max filmek) rendezésében. Ennek a befuccsolt projektnek a kulisszái mögé tekint be az a dokumentumfilm, ami öt éves kihagyás után most újra készületi fázisba lépett, Seven Friends: George Miller’s Justice League címen.

A sajtóközlemény szerint a munkálatok várhatóan még idén folytatódhatnak. A filmben láthatunk majd interjúkat a Justice League: Mortal szereplőivel és stábtagjaival, megnézhetünk eddig sosem látott koncepciós rajzokat, valamint képeket és videókat az előkészületi fázisról. A Bosslogic néven ismert grafikus, Kode Abdo felel majd a dokumentumfilm promóciós anyagáért, Chris Stanley cosplayer pedig újraalkotja a jelmezeket az eredeti tervek alapján.

A közleményből az is kiderül, hogy Miller még nem adta áldását a projektre. “George Miller egyelőre nem jelezte, hogy kivenné ebből a részét, de reményeink szerint, amint meglátja, hogy ez a film ünnepelni hivatott az általa befektetett munkát, talán meggondolja magát.”

A produceri teendőket Ryan Unicomb és Jordan Bailey tölti be. A dokumentum film kapcsán egy adománygyűjtő kampány is el fog indulni, várhatóan júliusban.

(forrás: CBR, ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük