DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Warner nyilvánosságra hozta a The Batman teljes stábját

Oszd meg a cikket másokkal is:

Matt Reeves rendező tegnap éjjel adta a rajongók tudtára a közösségi oldalain, hogy kezdetét vette a The Batman forgatása. A Warner Bros. ezután kiadott egy ilyenkor szokásos sajtóközleményt, amelyben a már régóta bejelentett stábtagok mellett néhány új információt is találunk, például, hogy kit játszik majd Peter Sarsgaard és Jayme Lawson a filmben, ugyanis eddig erről nem voltak megerősített adatok. A továbbiakban elolvashatjátok a teljes közleményt.

Megkezdődtek a The Batman forgatási munkálatai. A rendezői székben Matt Reeves (Majmok bolygója filmek) foglal helyet. Robert Pattinson (A világítótorony, Tenet) kelti életre Gotham igazságosztó detektívét, Batmant, illetve a milliárdos Bruce Waynet.

Pattinson mellett olyan neveket találunk a stáblistán, mint Zoe Kravitz (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, Mad Max: A harag útja) Selina Kyle szerepében, Paul Dano (12 év rabszolgaság, Fogságban), mint Edward Nashton, Jeffrey Wright (Az éhezők viadala franchise, Westworld) James Gordon szerepében, John Turturro (Transformers filmek, A nagy Lebowski, Aznap éjjel) mint Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (A hét mesterlövész, Fekete mise), a gothami ügyész Gil Colson szerepében, Jayme Lawson (Farewell Amor), mint Bella Reál polgármesterjelölt, Andy Serkis (Majmok bolygója filmek, Fekete Párduc), aki Alfredet kelti életre, valamint Colin Farrell (Erőszakik, Legendás állatok és megfigyelésük, Dumbo), mint Oswald Cobblepot.

Reeves és Dylan Clark (Majmok bolygója filmek) a produceri teendőkért felel, Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada és Chantal Nong Vo pedig executive produceri titulusban részesülnek. A kulisszák mögötti csapatban megtalálható az Oscar-jelölt operatőr Greig Fraser (Lion, Zsivány Egyes, Dűne), James Chinlund díszlettervező (Majmok bolygója filmek), a vágók, William Hoy (Majmok bolygója filmek) és Tyler Nelson (Rememory), az Oscar-díjas vizuális effektekért felelős szakember Dan Lemmon (A dzsungel könyve), az Oscar-jelölt speciális effektes Dominic Tuohy (1917, Star Wars: Skywalker kora), az Oscar-jelölt hangmérnök Stuart Wilson (1917, Star Wars franchise), az Oscar-díjas kosztümtervező Jacqueline Durran (1917, Kisasszonyok, Anna Karenina), Glyn Dillon (Star Wars franchise) és David Crossman (1917, Star Wars franchise) jelmeztervezők, Zoe Tahir frizuratervező (Spectre, Nincs idő meghalni) és az Oscar-jelölt sminkmester Naomi Donne (1917).

A film cselekményének részleteit egyelőre homály fedi. A The Batman 2021. június 25-én érkezik az amerikai mozikba.

(forrás: Business Wire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük