DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az Arrow fináléja újabb utalást tesz majd John Diggle és a Zöld Lámpások kapcsolatára

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Végtelen Világok Krízise crossoverben említés szinten szóba került az Oa bolygó, ami ugyebár a képregényekben a Zöld Lámpások központjaként szolgál. Az Arrow ezt a vonalat követi majd a legutolsó epizódjában, amelyben kapunk néhány utolsó nyomot azzal kapcsolatban, hogy John Diggle (David Ramsey) feltételezhetően kapcsolatban áll az intergalaktikus rendfenntartókkal.

Bár az Arrowverzumban ezidáig nem bukkantak fel Lámpások, apró utalások bőven voltak. Az Elseworlds crossover eseményben például Flash-90 (John Wesley Shipp) megkérdezte Diggle-től, hogy miért nem viseli a gyűrűjét. Az Arrow hetedik évadának Spartan című epizódjában pedig kiderült, hogy John mostohaapját Roy Stewart ezredesnek hívják. Ez a vezetéknév valószínűleg nem véletlen, hiszen John Stewart a képregények lapjain és az animációs feldolgozásokban egy népszerű Zöld Lámpás.

Tavaly októberben David Ramsey egy interjúban kitért erre a kérdésre: “Ki kell találnunk, hogy mi legyen a Zöld Lámpással. Már rengetegszer beharangoztuk, ideje lenne pontot tennünk a végére.”

Ez a bizonyos “pont” úgy látszik, már közeledik, hiszen a TVLine riportere megkérdezte a színésztől, hogy az Arrow finálé tartogat-e némi csemegét ezen a fronton. “Kétségtelenül. Abszolút megválaszoljuk ezt a kérdést. Évek óta beszélgetünk erről, és azt hiszem, a végén mindenki elégedett lesz.”

A Lámpásokról jelenleg egy új sorozat, a Green Lantern Corps is készülőben van az HBO Max jóvoltából, az Arrowverzumot felügyelő producer, Greg Berlanti vezetésével. Eddig csupán annyit tudunk erről a projektről, hogy két földi Lámpás eredetét is megismerjük benne, és a közismert Sinestro is szerephez jut.

Az Arrow utolsó epizódja január 28-án érkezik a CW műsorán, előtte azonban helyet kap a csatornán egy egyórás különkiadás, Arrow: Hitting the Bullseye címen.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük