DC Magyarország

Minden, ami DC!

Netvilágot látott az Arrow kanáris spinoff epizódjának ismertetője

Oszd meg a cikket másokkal is:

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a CW egy Arrow spinoff sorozaton dolgozik, amely három női hős, névszerint Mia Smoak (Katherine McNamara) illetve a két Kanári, azaz Dinah Drake (Kuliana Harkavy) és Laurel Lance (Katie Cassidy) történetét meséli majd el. A sorozat egy backdoor pilottal kerül felvezetésre az Arrow január 21-én érkező “Green Arrow & The Canaries” című epizódjában, aminek a csatorna most nyilvánosságra hozta a szinopszisát.

“2040-ben járunk, Star Cityben, és Mia Queennek mindene megvan, amire valaha vágyott. De aztán Laurel és Dinah hirtelen újra felbukkannak az életében, gyökeresen felforgatva ezzel Mia tökéletes világát. Laurel és Dinah egy emberrablás áldozata után nyomoz, akit konkrét szálak fűznek Miához, ezért szükségük van a segítségére. Tudván, hogy ezzel minden megváltozik, Mia nem tehet mást, mint hogy hőssé válik, és a két társával újra jelmezbe bújnak, hogy megmentsék a várost,” hangzik a hivatalos leírás.

Az epizódot Tara Miele jegyzi rendezőként, a forgatókönyvért az Arrow showrunnere, Beth Schwartz felelt Marc Guggenheim, Jill Blankenship executibe producerek és Oscar Balderama társ-executive producer közreműködésével.

McNamara visszatérő szereplőként játszotta Mia Smoakot az Arrow hetedik etapjában, majd állandó karakterré lépett elő a nyolcadik, egyben utolsó felvonásra. Mia egy lázadó vezetővé avanzsált utcai harcos, akiről kiderül, hogy Oliver Queen lánya. Cassidyt az Arrow első négy évadában láthattuk Laurel Lance szerepében, illetve feltűnt vendégszerepben az ötödik etapban, mielőtt átvándorolt volna a The Flash fedélzetére. Aztán visszatért a hatodik szezonban, mint Laurel hasonmása, Fekete Szirén. Harkavy az ötödik évadban keltette életre Dinah Drake-et, másnéven Fekete Kanárit, a hatodik és hetedik etapban pedig már állandó szereplő volt.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük