DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ilyen kiadásokban szerezhető be hazánkban a LEGO Kaland 2.

Oszd meg a cikket másokkal is:

Emmeték másodjára is beépülnek a filmgyűjteményünkbe.

0000000343.png

A LEGO Kaland mozik esetében nem beszélhetünk hagyományos értelemben vett DC filmekről, de mivel a Warner Bros. égisze alatt készülnek ezek az alkotások, akár a Gyűrűk ura vagy a Harry Potter világából is visszaköszönhettek már szereplők a képernyőn. Az első Lego Kaland után két kitérővel (A LEGO Ninjago-film, valamint a már teljes mértékben DC mozinak tekinthető Lego Batman – A film) idén bemutatták a folytatást, melynek ugyanúgy szerves részét képezik a DC szuperhősök, ahogy a 2014-es produkciónak. Elsősorban persze a fiatalabb korosztálynak készült a film, és az első részhez ugyan nem ér fel, minden DC- és filmrajongónak ajánlott a megtekintése, már csak a számos nagyszerű popkultúrális utalás miatt, melyek egyébként is inkább a felnőtt nézők arcára tudnak mosolyt csalni. És akkor még nem említettük a fordulatos történetet és a film mondandóját. Akik a lemezes megjelenésre vártak, azok május 29-től, azaz mától szerezhetik be DVD, Blu-rayTM, Blu-rayTM Steelbook és 4KUHD kiadásokban a filmet a boltok polcairól vagy a webáruházakból.

Az alábbiakban elolvashatjátok a forgalmazó leírását a filmről, hogy pontosan milyen extrákkal gazdagodnak a különböző kiadványok vásárlói, illetve a lemezek borítóit is megnézhetitek.


Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen. Hőseink megpróbálják visszaállítani az egyensúlyt a LEGO univerzumban és legyőzni a betolakodókat. Így jutnak hát el messzi, ismeretlen világokba, például egy olyanba, ahol minden, de minden zenél. Az előttük álló kaland próbára teszi bátorságukat, kreativitásukat és nem csak azt mutatja meg, mekkora kockák, hanem azt is, hogy igazából egytől egyig különlegesek.

EXTRÁK a DVD-n (magyar felirattal):

  • A KOCKAINVÁZIÓ: A LEGO®-KALAND 2. ÖSSZESZERELÉSE

EXTRÁK BD-n, BD Steelbookon és 4KUHD-n (magyar felirattal):

  • KIMARADT JELENETEK
  • A KOCKAINVÁZIÓ: A LEGO®-KALAND 2. ÖSSZESZERELÉSE
  • VIDEÓKLIP ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS!

(forrás: Pro Video Film & Distribution)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük